Asimetrični stil

Savršena bikini frizura

Ljeto i vručine najlakše je podnjeti na plaži u bikiniju. Za vaš savršen morski look ova kratka i vrcaska frizura u zlatnim tonovima savršena je za žene koje žele biti opuštene i u trendu.
Pročitaj više

Asimetričana frizura za mlade

Ako volite izgledati jedinstveno i posebno, onda je ovo jedan dobar izbor frizure za vas. Prekrasna, mladenačka asimetrična frizura u super zabavnim bojama.
Pročitaj više

Platinasto plava frizura

Moglo bi se reći da je ovo frizura za ljetne dane, ali sva sreća pa je popularna cijele godine. Straga je skroz ošišana dok naprijed ima šiške, pravo iznenađenje kada se okrenete i date drugima uvid k...
Pročitaj više

Glamurozan bob

Plava boja uvijek je bila in, pogotovo kod ovakvih frizura. Tu plava boja zaista dođe do izražaja, a bob frizura izgleda glamurozno kao sa crvenog tepiha. Dovoljno je malo pjene za kosu i malo tapiran...
Pročitaj više

Pramenovi za tanku kosu

Tanku i kratku kosu ćesto je teško oblikovati u savršenu frizuru. U takvim slučajevima kosu je najbolje bojati u više nijansa kako bi se stvorio prividan volumen. Mi vam predlažemo ovu drastičnu kombi...
Pročitaj više

Rozi podpramenovi

Kako svoju frizuru učiniti zabavnom i potpuno jedinstvenom? Evo ovako.
Pročitaj više

Jedinstvena frizura

Ovo je jedna vrlo specifična frizura Na jednoj strani bob, a na drugoj kratka pixie. Svaka strane lica ima potpuno jedinstveni izgled.
Pročitaj više

Jedinstvena frizura za djevojke

Ova frizura je definitivno jedinstvena. Njen poseban način šišanja ovu frizuru čini vrlo zabavnom i sasvim posebnom.
Pročitaj više

Preslatka kratka frizura

Za svoj novi zimski look, odaberite preslatku asimetričnu piksicu. Ova frizura izgleda preslatko i odgovarati će svakom obliku lica.
Pročitaj više

Kratka asimetrična frizura

Kratke frizure su veliki hit među ženama diljem svijeta. Posebno je popularna asimetrična katka frizura koja odgovara svakom obliku lica i daje vam posebni mladenački look.
Pročitaj više

Crvena popularna frizura

Za svoj novi stil odaberite vatrenu crvenu frizuru koja će privlačiti poglede.
Pročitaj više

Asimetrična pixie za svaki oblik lica

Ako tražite idealnu frizuru za promjenu, odaberite prekrasnu asimetričnu pixie frizuru koja se može prilagoditi svakom obliku lica.
Pročitaj više