Retro

TOP 90ih kao ultra hit 2024e!!!!!

Ova frizura nas vraća u zlatne 90e koje su vrh stila i vječna inspiracija. Kada je u pitanju moda, svaka dekada ima svoje jedinstvene trendove, ali 90e su zaista bile posebne. Od visokih repova, punđa...
Pročitaj više

Top frizure 90-ih koje se vraćaju punim sjajem u novoj 2023.oj!!

Kao što se i mnogi modni odjevni predmeti iz 90-ih vračaju u modu, poput cipela na platmorfu i neonskih boja, tako se vračaju u trend i frizure 90-ih! Ova choppy kratka frizura s transparentnim pramen...
Pročitaj više

Klasična frizura 90ih koje su opet IN!

Ahhh.. Dobre stare 90-e kad je život io jednostavniji. Tako i frizure. Jednostavna i elegantna frizura koja će jednako oduševiti sve i u 2021oj . Svakako isprobajte ovaj retro long bob. 
Pročitaj više

Najpopularnija frizura ovog proljeća

Kratki ravni bob sa šiškama jedna je od najpopularnijih frizura ovog proljeća.
Pročitaj više

Hit frizura i boja ovog proljeća

Stepenasto ošišana kosa sa šiškama odličan je izbor ako niste spremne za drastične rezove.
Pročitaj više

Long bob

Long bob s dužim šiškama trenutno je najpopularnija frizura među domaćim i stranim trendsetericama.
Pročitaj više

Frizura koja će te promijeniti

Svakako je vrijeme za promjene . Ako ne sad kad.. Uđite u novu godinu potpuno ne prepoznatljivi i fresh. Zablistajte kao nikad prije i dopustite frizuru da Vam promjeni život.
Pročitaj više

Rosso plava

Ljubiteljica ste plave kose i ne odustajete od nje, ali želite promjenu? Rosso plava je idealna nijansa za malu promjenu koja puno znaći.
Pročitaj više

Kratki bob

Pomalo retro stil modernog boba. Izgleda odlično, a volumen je savršen. Šiške možete staviti na bilo koju stranu, a možete ih malo i nakovrčati ili dignuti u zrak.
Pročitaj više

Pletenica kao rajf

Ne trebate imati neke posebne dodatke za kosu, poput ukosnica, rajfova ili trakica, ukrasite svoju kosu upravo svojom kosom i to pletenicom. U par koraka napravite od svoje kose rajf.
Pročitaj više

Retro frizura

Napravite super frizuru pomoću ukrasne trake za kosu. Uvijačem nakovrčajte kosu prema van. Stavite traku na glavu. Zatim možete Kosu zavetait blizu vrhova u repić. Omotajte ga oko trake za kosu i va...
Pročitaj više

Valovita kosa do ramena

Pomalo retro stil ove frizure daje joj poseban šarm. Vrlo jednostavna frizura koju je potrebno samo lagano uviti da dobijete blage valove i spremni ste.
Pročitaj više