Dijamantno lice

Smeđi ombre

Što kažete na ovu frizuru? Slažete li se sa nama da izgleda fantastično. Iz tamnije smeđe u svjetliju. Ombre frizura danas je vrlo popularna pa neka vam bude na listi frizura koje trebate isprobati.
Pročitaj više

Pink - glame kratka frizura

Pankerica u duši ovaj put je svoju kratku kosu pretvorila u glamuroznu frizuru! Istaknut undercut s valovima koji postižu eleganciju i glamur! Pun pogodak! Ova odlična frizura može poslužiti kao savrš...
Pročitaj više

Chic frizura

Moderna pixica za starije žene. Naglasit će vam oblik lica, kosa vam neće smetati, a opet, imat ćete ženstvenu frizuru koja je savršena za svaku prigodu.
Pročitaj više

Klasični friz

Jednostavna pixica za sve one koji ne vole eksperimentirati i idu na sigurno. Također, možete ju nositi na više načina i ne treba puno vremena za uređivanje, a opet izgledat ćete kao da ste proveli sa...
Pročitaj više

Jessica Biel - kovrčava kosa srednje duljine

Iako smo ju navikli viđati s dugom kosom, i Jessica je imala period u kojoj je svoju dugu gustu kosu zamijenila nešto kraćom frizurom. Na lijepoj glumici svaka frizura lijepo izgleda!
Pročitaj više

Pixica sa dugim šiškama

Ova frizura je savrena za žene koje vole eksperimentirati te se ne boje izazova. Kratka pixica sa dugačkim kovrčavim šiškama savršena je za njih. Otkačena je i divlja.
Pročitaj više

Duge plave lokne

Svaka žena i djevojka sanja o ovakvoj kosi. U današnje vrijeme svi je mogu imati. Prekrasna velike plave lokne elegantne su i savršene za svečane prigode, ali isto tako i za dosadne dane na poslu.
Pročitaj više

Pramenovi boje meda

Klasična dječačka frizura, smeđe boje sa prošaranim pramenovima boje meda. Boja je nježna, a istovremeno vrlo divlja i zavodljiva. Naglasit će svake smeđe oči.
Pročitaj više

Kratka sa šiškama

Otraga je kosa ošišana dječački kratko dok su naprijed napravljene moderne šiške na stranu. Napravite ovakvu frizuru i imat ćete modernu pixicu.
Pročitaj više

Plava pixica

Kratka frizura spretna je i jednostavna za održavanje. Malo gela za kosu ili pjene za kosu i par poteza prstima preko kose dovoljno je da izgledate savršeno u svakom momentu. I da.. Ovo je jedna od ti...
Pročitaj više

Pixica iz svih kuteva

Pixica je odličan izbor frizure za urbane žene koje prate trendove. Kako biste se odlučile za taj veliki korak i promijenili svoju frizuru u jednu od najpopularnijih kratkih frizura, nudimo vam pixicu...
Pročitaj više

Gwen Stefani - glame izdanje

Nema stila kojeg Gwen nije isprobala! Najčešće ju viđamo u neobičnim i ekstravagantnim izdanjima. No, imala je i odstupanja, poput ove glame frizure koja prikazuje Gwen u nekom sasvim drugom izdanju!
Pročitaj više