Boja konjaka

Predivna boja konjaka

Odlična boja konjaka i još bolja frizura. Napravite ove jeseni nešto drugačije i obojite svoju kosu na ovaj način. vaša će frizura zablistati a vi ćete se osjećati odlično.
Pročitaj više

Ekstra pletenice

Pletenice nam nikada nisu dosadne, pa ni one koje nosimo samo kad smo kuće. Ovako nešto vrlo je udobno za zimske dane, one opuštenije dane. Vrlo lako za napraviti a još ljepše izgleda.
Pročitaj više

Plavi pramenovi

Smeđa kosa može biti predivna, a sa plavim pramenovima može izgledati još ljepše i to poput ovih na slici. Napravite nešto lijepo za sebe, posjetite frizera i dajte svojoj kosi novi tretman.
Pročitaj više

Riblja kost u repu

Skoro svaki dan nosimo rep, ako ne svaki dan onda vrlo često. Možda bi za malu promjenu rep mogli ukrasiti ovom jednostavnom i lijepom ribljom kosti. Probajte!
Pročitaj više

Boja konjaka za ženu u godinama

Nemojte da vas godine diraju, pomladite se uz pomoć malo boje i šišanja. Odvažite se i neka vas baš vaše godine ohrabre za isprobavanje ovakve frizure.
Pročitaj više

Plavo-crvenkasta nijansa

Pogledajte jednu od novih modernih boja. Ovo definitivno postaje veliki hit, plavo-crvenkasta frizura je sve češća i ljepša.
Pročitaj više

Jednostavna i lijepa frizura sa pramenovima

Vrlo jednostavno može također izgledati nevjerojatno i prekrasno. Pramenovi cijelom izgledu daju nešto posebno, ali i prirodan izgled.
Pročitaj više

Prekrasna, otmjena punđa

Odmori i posebni događaji zahtjevaju i odgovarajuće frizure. Znamo koliko želite biti neobični i zanosni , pretstaviti ćemo vam prekrasnu i elegantnu frizuru koja će impreseinirati svakoga. Važni deta...
Pročitaj više

Šiške na jedan dan!

Ako niste osoba koja vilo nagle dugoročne promjene kada je u pitanju vaša kosa, ali tu i tamo bi htjeli eksperimentirati sa različitim izgledima. Ukoliko nemate šiške svidjeti će vam se ideja kako ...
Pročitaj više

Moderna frizura s daškom prošlosti

Kada razmišljamo o srednjovjekovnim frizurama , mislimo na zanimljive pletenice, kovrče i čudne punđe. U to vrijeme žene su imale duge kose, kratka kosa nije bila u modi. Mnoge od tih frizura vrijedi ...
Pročitaj više

Klasična frizura srednje dužine

Klasična frizura koju rijetko viđamo upravo na kosi srednje dužine. S ovom frizurom je vrlo lagano manipulirati; njezina tekstura, šiške i slojevito šišanje omogućuju vam da vašu frizuru transformirat...
Pročitaj više

Smeđi bob sa šiškama

Slatka frizurica kojoj nećete moći odoljeti! Topla nijansa smeđe boje upravo je idealna za nadolazeće tople dane.
Pročitaj više