Domaće zvijezde

Nina Badrić - kovrčavi bob

Nina je uvijek bila vjerna svom stilu i nije mnogo eksperimentirala s frizurama, što se u njezinom slučaju pokazalo kao dobra stvar. Uvijek profinjenoj i ženstvenoj Nini ovakav bob savršeno pristaje!
Pročitaj više

Sevkina kokotica

Ako se netko dobro nosi, onda je to svakako Severina! Žena zna! Uvijek je savršeno dotjerana, od glave do pete. Severina prati trendove, pa je tako i ona modernizirala kokoticu i dodala dvije manje pl...
Pročitaj više

Casual Nina

Nekako nam je Ninu najdraže vidjeti u ovakvim casual izdanjima. Punđe i zavezana kosa kao da joj dodaju koju godine i naprave od nje gospođu. Ova casual frizura pokazuje da je Nina dotjerana, ali joj ...
Pročitaj više

Vanna - plava i kovrčava

Iako Vanna ima prirodno kovrčavu kosu, dosta često smo ju viđali u ispeglanim, ravnim izdanjima. Ovdje Vanna ima nešto dužu kosu nego smo navikli i kovrče za kojima smo svi ludi!
Pročitaj više

Glamurozna Seve

Crvena peplum haljina, glame frizura - još jedno savršeno izdanje naše estradne kraljice! Besprijekorna frizura na jednu stranu. Moderno i glamurozno!
Pročitaj više

Maja Šuput - plavi valovi

Odlično Majino izdanje! Sve je na mjestu i make-up i frizura. Duga plava kosa i valovi joj savršeno stoje, izgleda bolje nego ikada!
Pročitaj više

Glame Nina

Nina izgleda prekrasno s ovom jednostavnom glame frizurom. Ponekad je manje više, čini se da je Nina usvojila to dobro staro pravilo i s jednostavnom glame frizurom postigla efekt dive.
Pročitaj više

Ekstravagantna Danijela

Nismo navikli gledati naše zvijezde s ovako ekstravagantnim frizurama kakve bi nosila primjerice Lady Gaga. I čini nam se da je ovo prvi put da vidimo Danijelu s nekom drugom bojom kose osim plavom. Z...
Pročitaj više

Lana - poludignuta kosa

Prekrasna Lana na početku svoje karijere često je nosila ovu jednostavnu frizuru; duga raspuštena kosa, čiji je dio neuredno pričvršćen na zatiljku. Drago nam je da je Lana napredovala što se frizure ...
Pročitaj više

Boho pletenica Maje Šuput

Boho stil ujedinio je ono najbolje od ere hippija, boema i roma. Frizura poput ove koju ima Maja Šuput savršen je primjer boho stila.
Pročitaj više

Cvijet u kosi Nine Badrić

Prilikom slikanja za jedan naš modni časopis, Ninini frizeri odlučili su ukrasiti jednostavnu nisku punđu s velikim cvijetom. što vi mislite o tome?!?
Pročitaj više

Indira - plava pixica

Otkad je ošišala svoju dugu kosu i prešla s brineta na plavuše, Indira se preporodila! S nestrpljenjem očekujemo njezine nove frizure!
Pročitaj više