Muške frizure

Preobrazbra koja mijenja desetljeća godina, doslovno za ne povjerovati

Dok gledamo ove slike gotovo je nemoguće povjerovati da je ovo jedna te ista osoba. Šminka doista radi čudesa, no i dobra frizura je dio dobrog izgleda. svakako promjena vrijedna divljenja.
Pročitaj više

Kako ošišati mušku frizuru kod kuće

Kako ošišati mušku frizuru kod kuće
Pročitaj više

Crna irokeza

Frizura koju muškarci obožavaju. Potpuno kratka sa strane , dok je na vrhu glave duža, i raste prema naprijed. Ukombinirana sa savršeno obrijanom bradom osvojiti će svaku curu.
Pročitaj više

Moderna irokeza

Jedna od modernih frizura koje muškarci sve više vole je gusta i puna irokeza. Sa strane kosa je vrlo kratka, dok je na vrhu glave sve duža, a najduža je kod čela. Cijeli gornji dio je podignut u ...
Pročitaj više

Ravna gusta frizura

Osim kovrčave, muškima super stoji i duga ravna kosa. Seksi frizura idealna je za svaku prigodu, a kao i svake druge frizure, uvijek se može stilizirati na razne načine.
Pročitaj više

Kovrčava muška frizura

Ovakve frizure vole i muškarci i žene, naravno na njima. Ležerna frizura za svaki dan, za posebne prigode uvijek se može stilizirati na poseban način.
Pročitaj više

Sijeda kosa

Svakome u različitoj dobi počinju rasti sijede i većina ih prekriva, ali muški ipak vole prirodnu boju kose koja im savršeno pristaje. Pogledajte kako dobro izgleda i sijedi muškarac.
Pročitaj više

Guste kovrče

Ova frizura modelu sjajno stoji. Gustu razbarušeni pramenovi učinili su ga mlađim i zabavnim, a takvu je frizuru najlakše održavati jer ju možete nositi na više načina.
Pročitaj više

Frizura na stranu

Danas moderne muške frizure izgledaju upravo ovako. Stilizirane su na jednu stranu. Ovakvu frizuru možete i zalizati prema otraga te mijenjati strane i tako svaki dan imati drugačiji friz.
Pročitaj više

Gusti friz za muške

Ovo je primjer kakve frizure danas muškarci nose. Nisu više popularne ultra kratke frizure već one guste i duge frizure koje mogu stilizirati na razne načine. Pogledajte ovu!
Pročitaj više

Diego Boneta

Meksički glumac također njeguje svoje prirodne kovrče. Napravi razdjeljak na sredinu i pusti svoje kovrče da prirodno padaju. Kovrčava kosa mu super stoji te pristaje njegovim godinama.
Pročitaj više

Orlando Bloom

Ovaj britanski glumac poznat je po svojoj gustoj, crnoj, kovrčavoj kosi. Muškarci vole prirodno stoga ovakvu frizuru ne moraju održavati, pogotovo ne ljeti. Moderne muške kovrče koje glumcu odlično pr...
Pročitaj više