Zlatno plava kosa

Svečana frizura bez frizera

U nekoliko koraka napravite svečanu frizuru koja će izgledati baš kao da se upravo izašli iz frizerskog salona.
Pročitaj više

Urbana i kratkafrizura za svaki dan

Uz užurbani život koji nas često umara, ova kratka plava frizura u kratkom roku daje pravo osvježenje licu i vrckasti mladenački izgled.
Pročitaj više

Najbolja selfie frizura

Za sve ljubiteljice selfija predstavljamo frizuru koja je prava poslastica za instagram kraljice. Ovu plavu produljenu piksi frizuru jednostavno morate podjeliti sa svima.
Pročitaj više

Frizura koja mijenja izgled 4 puta dnevno

Volite mijenjati frizure i biti drugačija. Ovo je frizura koja će vas nadahnuti. Doslovno u jednom danu možete promijeniti četiri izgleda i postati prava kameleonka. Pogledajte kako ista osoba može i...
Pročitaj više

HIT plava koja će se nositi ove jeseni

Krečemo sa jesenjim danima i početkom u radno. Ovo je savršena nijansa plave koja nagovješćuje jesenje dane u kojima ćete zablistati i biti u trendu ove godine. Možete biti sigurni da če svi pogledi ...
Pročitaj više

Savršena bikini frizura

Ljeto i vručine najlakše je podnjeti na plaži u bikiniju. Za vaš savršen morski look ova kratka i vrcaska frizura u zlatnim tonovima savršena je za žene koje žele biti opuštene i u trendu.
Pročitaj više

Najbolja frizura za svaki dan

Ukoliko želite izgledati elegantno i u trendu morate isprobati ovu piksi frizuru. Jednostavna i kratka piksica najboljie je riješenje ukoliko imate pretrpane dnevne rasporede. Par poteza prstima kroz ...
Pročitaj više

Čupava pixica

Odlična čupava pixica koja izvrsno odgovara nešto starijim ženama. Želite li se osjećati mlađe i imati modernu frizuru koja je u skladu s vašim godinama, isprobajte ovako nešto.
Pročitaj više

Frizura devedesetih

Klasična frizura koja se nosila devedesetih. Nekako se ovakav stil frizure vraća, a postoje razne dobre kombinacije.
Pročitaj više

Zlatno plava diva

Kada prvi puta pogledate ovu sliku, morate reći kako izgleda poput frizure prave dive. Zlatna boja plave je odlična za starije žene koje žele poseban izgled i sakriti svoje sijede.
Pročitaj više

Valovita kosa do ramena

Pomalo retro stil ove frizure daje joj poseban šarm. Vrlo jednostavna frizura koju je potrebno samo lagano uviti da dobijete blage valove i spremni ste.
Pročitaj više

Slojevita kratka bob frizura

Jedna od opcija vrlo modernih frizura je i ova prekrasna slojevito ošišana kratka bob frizura sa šiškama. Idealna je za duguljasti oblik lica jer će dati dojam da je kraće i izgledati će savršeno....
Pročitaj više