Spretne ruke

Frizura u minuti

Niske punđe totalno su in, a uz ove jednostavne korake zablistat ćete u samo nekoliko trenutaka.
Pročitaj više

Kovrče na kratkoj kosi

Napravite kovrče na svojoj kratkoj frizuri u samo deset minuta. Upravo toliko vam je potrebno ako imate tanku kosu i ovako kratku kosu. Malo ju nakovrčajte s figarom, prođite prstima kroz kovrče i sta...
Pročitaj više

Kovrče na kratkom bobu

I kratka bob frizura može biti kovrčava ili barem malo valovita. Dovoljno je da malo nakovrčate kosu, pramen po pramen a zatim samo prođete prstima kroz kosu i to od vrhova prema krajevima.
Pročitaj više

Brzinska slatka punđa

Treba vam punđa na brzinu, isprobajte ovu. Odlična je samo da ju nosite kada ste doma, ali i kada idete negdje. Ovakva punđa zaista je stvorena za razne prilike.
Pročitaj više

Kovrčava duža pixica

Moglo bi se reći da je ovo duža pixica, ali opet s druge strane možda je i kraći bob. U svakom slučaju i kratku frizuru možete nakovrčati, upravo ovako kao što je prikazano na slici.
Pročitaj više

Peglanje kose

Probajte svoju kosu ispeglati uz pomoć četke, ali naravno i pegle za kosu. Na taj način će vam biti ravnija kosa, a i dobiti ćete na volumenu.
Pročitaj više

Kovrčanje kose pletenicama

Napravite pletenice i zagrijte ih peglom za kosu. Ovo je jedan od načina kako nakovrčati kosu, a vrlo je jednostavna i lak. Isprobajte obavezno.
Pročitaj više

Heidi pletenice

Svi se sjećamo Heidi i njezinih pletenica. Naučite napraviti upravo takve pletenice slijedeći ove slike.
Pročitaj više

Pletenica na drugačiji način

Odlična pletenica na malo drugačiji način. Ovdje vežete pramenove, a krajnji rezultat je odličan. Samo izvučete krajeve i dobiti ćete bujnu pletenicu na drugačiji način.
Pročitaj više

Kratka razbarušena frizura

Jednostavna i vrlo lagana frizura koju možete napraviti kod kuće. Pratite korake i naučite ovu slatku frizuru. Odlična je za sve prilike.
Pročitaj više

Frizura sa trakom za kosu

Napravite u samo dva koraka ovu predivnu frizuru. Samo vam treba traka za kosu i to je to. Zarolajte kosu u traku u punđicu i za samo par trenutaka spremni ste ići bilo gdje.
Pročitaj više

Frizura za djevojčice

Svečana frizura za djevojčice koja je gotova u par koraka. Pratite samo slike i isprobajte na svojoj princezi.
Pročitaj više