Boja lješnjaka

Predivna Jessica Alba

Iako lijepa glumica više ne nosi ovu frizuru, izgleda odlično na njoj. Gusta bob frizura u boji lješnjaka i meda, a odlično se vidi i da ovakva frizura pristaje trokutastom licu.
Pročitaj više

Medeno sa bojom lješnjaka

Odlična malo kraća bob frizura sa medenim pramenovima u kombinaciji sa bojom lješnjaka. Idealno za jesenske i zimske dane.
Pročitaj više

Od tamnije prema svjetlijoj

Danas sve popularniji način bojanja, od tamnije prema svjetlijoj. Odličan izbor za moderne cure, a ovako nešto izgleda odlično s valovima baš kao što je prikazano na slici.
Pročitaj više

Lješnjak pixica

Vrlo moderna i lijepa lješnjak pixica sa plavim pramenovima. Odlično je što s ovom frizurom možete raditi frizure, šiška na stranu, prema gore, a dovoljno su dugačke i za neke male kovrče.
Pročitaj više

Novi pramenovi

Potrebno je tako malo da bi se frizuri vratio njen sjaj. Malo pramenova, malo lijepih valova u kosi i frizura je tu.
Pročitaj više

Smeđi ili plavi pramenovi

Ponekad se ne može odrediti jesu li plavi pramenovi na smeđoj kosi ili su smeđi pramenovi na plavoj kosi. U svakom slučaju, ovakva kombinacija je odlična, ženstvena i privlačna.
Pročitaj više

Boja lješnjaka i meda

Predivna duga i ravna kosa sa sa predivnom bojom lješnjaka i meda. S ovim bojama nikada nećete pogriješiti zato se nemojte bojati ih isprobati.
Pročitaj više

Duža pixica s tri boje

Odlična frizura za malo starije žene. Maknite se od sijedih ako ih već imate i stavite pramenove i to možda tri boje. Predivni tonovi za nadolazeću jesen.
Pročitaj više

Boja lješnjaka sa plavim

Odlična bob frizura u boji lješnjaka sa plavim pramenovima. Idealni pramenovi ako želite osvježiti malo svoju boju i dati joj novi sjaj.
Pročitaj više

Beachy waves

Valovita kosa ne mora biti samo za ljeto, možete ju nositi tokom cijele godine i izgledati odlično. Super frizura koja može biti za svaki dan ali i za neke posebnije trenutke.
Pročitaj više

Kovrčavi lažni bob

Duga kosa zaista ima puno mogućnosti za razne frizure, kao ova na slici. Duga je, ali lako može postati kratka bob frizura. Nakovrčajte kosu, svežite niski rep, rep prikopčajte ukosnicama kao na slici...
Pročitaj više

Četvrtasto lice i njene frizure

Predivne frizure koje savršeno odgovaraju četvrtastom licu. Po slikama se vidi kako imate više izbora i to predivnih izbora. Kratka ili malo duža kosa, samo je na vama izbor.
Pročitaj više