Boja lješnjaka

Frizure za četvrtasto lice

Četiri primjera koje frizure odgovaraju četvrtastom licu. Tu se vidi kako imate dosta izbora, iako postoji još frizura za ovaj oblik lica, ove su možda tek početak pa izaberite jednu.
Pročitaj više

Ekstra sirena pletenica

Odlična pletenica u sirena stilu. Izgleda vrlo romantično, ali i opušteno na neki način. Odlična frizura za gustu i dugu kosu.
Pročitaj više

Kako sakriti šiške

Ponekad šiške znaju smetati i jedva čekamo da narastu. Dok to čekamo možemo ih na par načina sakriti. Pogledajte na slici koji su to načini i poigrajte se frizurama.
Pročitaj više

Ravna ili kovrčava

Dokaz kako samo kovrče mogu promijeniti cijeli izgled jedne frizure. Ako već niste probali ovako nešto, sada je pravo vrijeme. Počastite se nekim pramenovima i predivnim kovrčama.
Pročitaj više

Valovita u tri boje

Valovita kosa postala je vrlo popularna i odlično izgleda. Više dolazi do izražaja ako u kosi ima pramenova kao što je prikazano na slici. Kosa boje lješnjaka dobila je vrlo svijetle plave pramenove i...
Pročitaj više

Duga kosa i boja meda

Duga kosa zaista ima više mogućnosti i neke tehnike bojanja više dođu do izražaja kod duge kose. Osvježite svoju boju bojom meda i lješnjaka, kombinacija je savršena za nadolezeće jesenjske dane.
Pročitaj više

Pixie boje lješnjaka

Ova pixie frizura podsjeća na neka prošla vremena, ali se vidi kako ona nikako ne izlazi iz mode. Boja lješnjaka idealna je za početak jeseni, a malo natapirana kosa daje joj savršeni volumen.
Pročitaj više

Moderna duga kosa

Ova gusta i duga ukrašena nekoliko nijansi svjetlijim pramenovima, a postepeni način šišanja ovu frizuru čini vrlo zavodljivom i modernom.
Pročitaj više

Popularna ombre

Prekrasna ombre frizura idealna je za svako godišnje doba. Odaberite svoju paletu boja i učinite da se svatko okrene za vama.
Pročitaj više

Preslatka pletenica

Preslatka frizura za svaki dan. Pogledajte kako ju napraviti. Pratite korake sa slike i isprobajte ovu frizuru.
Pročitaj više

Asimetrična bob frizura

Nova popularna frizura koju sve više biraju djevojke i žene je asimetrična frizura. Najbolja stvar kod ove frizure je to što će odgovarati svakom obliku lica jer se vrlo lako prilagođava svakom st...
Pročitaj više

Kratka i gusta bob frizura

Odlučili ste da želite promijeniti frizuru, a ne znate što bi odabrali? Odaberite ekstra popularnu kratku bob frizuru i prilagodite ju svom obliku lica i svom karakteru.
Pročitaj više