Crna kosa

Crna piksica

Znate li da su kratke frizure vrlo moderne i zato smo vam odlučili pokazati ovu prekrasnu dugu piksicu. Odgovarati će svakome.
Pročitaj više

Pramenovi na crnoj kosi

Pramenovi će svaku frizuru učiniti zabavnom i zanimljivom. A danas ćemo vam pokazati kako predivno izgledaju smeđi pramenovi na crnoj kosi.
Pročitaj više

Kratka crna bob frizura

Sa bob frizurom ima mnogo izbora, a ovo je jedan od njih. Asimetrična i kratka, izgleda vrlo sexy.
Pročitaj više

Klasična, ali moderna pixica

Pixie frizure već su postale klasik, ali su vrlo moderne i popularne. Takve frizure vjerojatno nikada neće izaći iz mode, a postoje razne kombinacije, baš za svakoga ponešto.
Pročitaj više

Dugačak bob

I malo tanja kosa može dobiti volumen ako se dobro isfenira, baš kao ova. Dugi bob je odličan za tanku kosu, a s njim ste uvijek spremni za sve.
Pročitaj više

Klasična crna pixica

Već klasična pixica u crnoj boji. Iako već pripada klasik frizuru, nikako nije dosadna, već moderna i zanimljiva. Klasično je isto moderno, a ova frizura nikada ne izlazi iz mode.
Pročitaj više

Chic pixica

Prava chic pixica. Uvijek spremna frizura za posao, izlazak ili nešto treće. Osim što nemate s njom puno posla, osjećat ćete se vrlo ženstveno i lijepo.
Pročitaj više

Šiške u sivoj boji

Vrlo neobična ali fenomenalna frizura. Crna boja kose sa sivim šiškama izgleda odlično, te ju definitivno treba isprobati.
Pročitaj više

Bob sa ekstra dugim šiškama

Pomalo čudna ali odlična bob frizura. Ekstra duge šiške na bob frizuri daje jedan izgled s prednje strane, a potpuni drugi izgled sa stražnje strane. Zabavna, neobična i moderna frizura.
Pročitaj više

Ekstra lijepa pletenica

Potrebno je samo par koraka kako biste napravili ovu predivnu pletenicu. Pomalo djeluje kao one frizure iz crtića omiljenih princeza. Pokušajte ju napraviti već danas.
Pročitaj više

Više boja, jedna frizura

Želite li napraviti pramenove nemojte se ograničiti samo na jednu boju, isprobajte ih više. Odlične kombinacije za jesen i zimu.
Pročitaj više

Od crne boje do pramenova

Ovakve preobrazbe svi volimo. Obična crna boja dobila je predivne nove pramenove koji izgledaju vrlo glamurozno i ženstveno.
Pročitaj više