Crna kosa

Opasna pixie

Sada je na redu vrlo oštra i sexy kratka frizura. Vatrena boja ove frizure daje joj dodatni opasan izgled.
Pročitaj više

Crna pixie

Odaberite prekrasnu crnu pixicu sa šiškama na stranu. Ova je frizura idealna za sve oblike lica, a posebno će laskati duguljastom obliku.
Pročitaj više

Kratka špičasta frizura

Nekada su si ovu frizuru mogli napraviti samo dečki, ali danas su i djevojke shvatile da ima jako dobro stoji. Isprobajte špičastu kratku frizuru i zadivite sve oko sebe.
Pročitaj više

Crna kratka frizura

Ova je frizura idealna za svaki oblik lica. Šiške na stranu vam daju poseban šarm i jedinstveni look.
Pročitaj više

Promjena na kraće

Kako vidite da su kratke frizure sve popularnije tako ih sve više birate. Pogledajte kako dobro izgleda promjena iz dosadne frizure u preslatku klasičnu pixie frizuru.
Pročitaj više

Dvobojna bob frizura

Savršena bob frizura u posebnoj verziji. Crni podpramenovi se prekrasno ocrtavaju iz ravnine ove moderne frizure.
Pročitaj više

Promjena frizure

Dosadila vam je vaša duga kosa i spremate se na promjenu? Svakako uzmite popularnu pixicu u obzir. Pogledajte predivnu promjenu.
Pročitaj više

Svaka promjena je dobro došla

Kada vam vaša frizura dosadi, vrijeme je za promjenu. Ako ne želite mijenjati dužinu kose, uvijek možete promijeniti boju ili samo dodati pramenove.
Pročitaj više

Prošarana duga bob frizura

Prošarana duga bob frizura će vas očarati sa svojim mladenačkim lookom. Kombinacija tamnih i svijetlih pramenova daje vam svježinu.
Pročitaj više

Jednostavna kratka frizura

Vrlo jednostavan look za svaki dan. Ova frizura je idealna za sve one koji ne znaju što bi sa svojom kosom. Jednostavna je za održavanje i lako ju je održavati prekrasnom.
Pročitaj više

Neobični kontrast

Super neobična frizura kontrasta. Zanimljivo je koliko je dobro ukomponirana duga i kratka kosa, plava i crna, jednostavno nevjerojatno.
Pročitaj više

Srebrni look

Želite li isprobate neku super novu frizuru, imamo nešto savršeno za vas. Kombinacija boje čini savršenu frizuru. Želite li zablistati u novoj godini, odlučite se za srebrni look.
Pročitaj više