Crna kosa

Kovrčava crna i plava

Još jedan primjer kako crna i plava savršeno idu zajedno. Ove kovrče možete isfurati skoro za sve, pa i za svaki dan. Kovrče su idealne za neke svečanije trenutke, a u ovoj kombinaciji boja ćete se os...
Pročitaj više

Crno i plavo

Odlična kombinacija boja, crno i plavo. Može biti da je ovo crna kosa sa plavim pramenovima, ali i plava kosa sa crnim pramenovima. Sve u svemu, ovo je zaista kombinacija pun pogodak.
Pročitaj više

Ekstra dugi bob

Nesvakidašnji bob idealan je za one koji ne žele nešto obično nego malo neobično. Crna boja kose savršeno pristaje ovoj bob frizuru, a postoji mogućnost i za kratki rep.
Pročitaj više

Promjena na bolje

Može se reći da je s klasičnog boba promjena na pixie frizuru bila pun pogodak. Iako se čini da je pixie već postala neki klasik, ona ima puno svojih oblika, a svaki je odličan.
Pročitaj više

Moderna i slatka

Super frizura za mlade curke. Lako se održava, a frizuru imate svaki dan i u trenu. Duže šiške možete nositi ravne, a za neke svečanije trenutke dovoljno ih je malo nakovrčati.
Pročitaj više

Opasna pixie

Sada je na redu vrlo oštra i sexy kratka frizura. Vatrena boja ove frizure daje joj dodatni opasan izgled.
Pročitaj više

Crna pixie

Odaberite prekrasnu crnu pixicu sa šiškama na stranu. Ova je frizura idealna za sve oblike lica, a posebno će laskati duguljastom obliku.
Pročitaj više

Kratka špičasta frizura

Nekada su si ovu frizuru mogli napraviti samo dečki, ali danas su i djevojke shvatile da ima jako dobro stoji. Isprobajte špičastu kratku frizuru i zadivite sve oko sebe.
Pročitaj više

Crna kratka frizura

Ova je frizura idealna za svaki oblik lica. Šiške na stranu vam daju poseban šarm i jedinstveni look.
Pročitaj više

Promjena na kraće

Kako vidite da su kratke frizure sve popularnije tako ih sve više birate. Pogledajte kako dobro izgleda promjena iz dosadne frizure u preslatku klasičnu pixie frizuru.
Pročitaj više

Dvobojna bob frizura

Savršena bob frizura u posebnoj verziji. Crni podpramenovi se prekrasno ocrtavaju iz ravnine ove moderne frizure.
Pročitaj više

Promjena frizure

Dosadila vam je vaša duga kosa i spremate se na promjenu? Svakako uzmite popularnu pixicu u obzir. Pogledajte predivnu promjenu.
Pročitaj više