Narančasta kosa

Bob sa šiškama na stranu

Mladenačka boja kose samo za vas. Ova će vas frizura pomladiti i dati vam posebni šarm.
Pročitaj više

Predivne jesenske nijanse

Za svoju novu jesensku frizuru odaberite prekrasne jesenske nijanse koje će vas oduševiti. Pogledajte kako lijepo može izgledati.
Pročitaj više

Cvjetna punđa

Ako uskoro imate neku vrlo svečanu prigodi i cilj vam je zadiviti ljude oko sebe, onda je ova frizura savršeni izbor.
Pročitaj više

Nespojiva kombinacija

Tko kaže da kombinacije narančaste i roze boje nije dobra. Imamo dokaz da kada se o frizuru radi, ovo može biti idealna kombinacija.
Pročitaj više

Velika svečana frizura

Ovo je svakako frizura za posebne prigode. Ako ste dovoljno odvažni, usudite se isprobati je.
Pročitaj više

Svečana frizura

Savršena frizura za najsvečaniji dan vašeg života. Ova očaravajuća frizura će sve poglede privući na vas. Ubacite neki ukras i izgled će biti potpun.
Pročitaj više

Sunčana piksica

Žarko naranđasta savršena je nijansa za sve žene koje vole zasjati punim sjajem. S ovom bojom osviježiti ćete lice i učiniti ga mladolikim. Također ova praktična dužina kose olakšati će vam svakodnevn...
Pročitaj više

Narančasta pixica

Klasična dječačka frizura koja je posebno uprav zbog svoje upečatljive boje. Narančasta boja kose super će vam pasati te ćete ju obožavati nositi ljeti.
Pročitaj više

Narančasti friz

Boja kose koja nije za svakoga. Ovakvu frizuru trebate nositi sa ponosom. Ne samo da je boja upečatljiva već i stil frizure koji je danas jako popularan, a sa njom ćete i vi biti u centru pažnje.
Pročitaj više

Bonnie McKee

Mlada pjevačica odlučila se za ombre efekt, ali sa veselom bojom - narančastom. Korijeni su jako tamni, a prema vrhovima postaju sve svjetliji. Nekoliko ih je čak i roze boje.
Pročitaj više

Elegantni visoki rep

Kao što smo već nekoliko puta rekli, rep je bezvremenska frizura koju možete nositi za svaku prigodu. Na drugačije načine ga možete napraviti te tako prilagoditi situaciji. Elegantni i zalizani rep su...
Pročitaj više

Frizura Hayley Williams

Mlada pjevačica ima svoj poseban stil koji rado nosi i s ponosom pokazuje. Vrlo često ju možemo vidjeti sa nekom ludom bojom kose, poput ove upečatljive narančaste.
Pročitaj više