Narančasta kosa

Nestašna bob frizura

Ova nestašna bob frizura izvrsna je za žene slobodnog i avanturističnog duha. Ona ne zahtjeva puno truda i skupo održavanje; dovoljno je samo kosu oprati, osušiti i raštrkati prstima.
Pročitaj više

Christina Hendricks - valoviti bob

Ako ste mislili da bob dobro izgleda samo na ravnoj kosi, varate se! Christina Hendricks savršen je primjer kako dobro izgleda valoviti retro bob u žarkoj narančastoj boji!
Pročitaj više

Zavodljiva narančasta pixica

Intenzivna narančasta boja kose odgovara ženama svijetle puti koje se ne boje privući pažnju! Uz atraktivnu narančastu boju i turbo dobru pixicu, pažnje vam sigurno neće nedostajati!
Pročitaj više

Narančasti rep

Intenzivna i senzualna narančasta boja kose najviše odgovara ženama svjetlije puti. Ovako intenzivnu narančastu boju najlakše će postići žene sa svijetlosmeđom ili tamnijom plavom bojom kose. Ako se ...
Pročitaj više

Ukras od pletenice

Zanimljiv način kako od pletenice napraviti ukras za kosu! Ova neobična frizura idealna je za svečanije prilike poput dočeka Nove godine. Umjesto cvijeta u kosi zimi nosite pletenicu!
Pročitaj više

Vijenac od pletenice

Hipi i mladenačka frizura koju možete danima nositi! Štoviše, što je pletenica razbarušenija to je frizura više cool i trendi. Pustite mašti na volju pa kroz pletenice provucite neku oslikanu maramu i...
Pročitaj više

Vintage je moderno!

Prema nekim od najpoznatijih modnih ikona, vintage je turbo moderno. Ovaj tutorial će vas vratiti u mladost vaših baka, kada su se prvi put pojavili romantični valovi u konjskom repu. Koristite vik...
Pročitaj više

Dupli vijenac

Duple pletenice se trendi, romantične i profinjene! Možete ih nositi u svim svečanijim prilikama i budite sigurno da će vaša frizura izazvati pozitivne komentare!
Pročitaj više

Duga valovita i narančasta

Marciu zaista ne bismo mogli zamisliti niti s jednom drugom bojom kose osim narančaste! Ovo raskošno izdanje kao stvoreno je za crveni tepih!
Pročitaj više

Toranj

Neobična i nesvakidašnja frizura u obliku tornja. Dojam je upotpunjen velikom mašnom.
Pročitaj više

Asimetrična frizura

Simpatična, asimetrična kratka frizura, s dužim pramenom s desne strane lice i šiškama počešljanim u desno.
Pročitaj više

Razbarušena narančasta

Neuredne, razbarušene frizure su uvijek efektne i popularne, pogotovo u ovakvoj super boji!
Pročitaj više