Pepeljasto plava kosa

Podignuta kosa u polurep!

Idealna frizura ukoliko želite da vam make upe dode do izražaja. Maknite kosu s lica u podignuti polurep prateći sličice od 1 do 10 i vaša savršena frizura je gotova!!
Pročitaj više

Sportska frizura

9 kobri, zvjezdasto pletenih koje stvaraju opaki stil dostojan cura bez mana. Pravi sportski stil koji poziva na takmičenje, a sa ovim pletenicama morate biti prve!!
Pročitaj više

Upletena pletenica!

Upletena , prepletena , ispletena pletenica! Pletenica s kojom uistinu ima posla i nije ju lako napraviti sam. Ukoliko želite isurati ovakvu svemirsku pletenicu trebat će vam ekstra spretne ruke!!
Pročitaj više

Dvostruka pletenica!

Nudimo vam savjet kako sami možete isplesti kosu u par koraka prateći sličice od 1 do 10. Svakako isprobajte ovu ležernu ali zanimljivu frizuru u ove ljetne dane !
Pročitaj više

Punđa i pletenica novi su hit!

Lagani stil za izvest. Par pramića u kosi, plavih naravno! jedna pletenica umjesto rajfića i sfrčkana punđica na kraju. Savjet, isprobati za ljetne večeri i šetnje uz rivu!
Pročitaj više

Neuredna punđica

Idealno kada nemate vremena na frizuru, a pogotovo kada niste stigli oprati kosu. Neuredna punđica jednostavno prolazi svuda i u svakoj prilici.
Pročitaj više

Svevremenski bob

S razlogom je jedna od najpopularnijih frizura. Jednostavna za održavanje, odlična je kao dnevni, ali i večernji look. Za one kojima uvijek nedostaje vremena, ova frizura pun je pogodak.
Pročitaj više

Hitchcock style

E, naša Kata.. U jednom filmu skoro potonula kao kovrčava crvenokosa, a sada kad je plava, spremna je za ulogu u remakeu Hitchcockova filma "Ptice"! Tadam... Upravo joj jedna sletjela na novi friz. :)
Pročitaj više

Heidi Klum - smeđa sa šiškama

Iako joj sve odlično stoji, Heidi Klum je ponovno izuzetno privlačna i s ovom jednostavnom poludugom kosom sa šiškama. To je atraktivna frizura koja ne iziskuje puno truda.
Pročitaj više