Plava kosa

Frizura za ozbiljnije žene

Predivna piksica za ozbiljnije žene. Vrlo je jednostavna za održavanje, a idealna je za tanku i gustu kosu. Žene obožavaju ovu frizuru jer izgleda elegantno i odlična je za sve prigode.
Pročitaj više

Frizura za bob frizuru

Sa bob frizurom imate mnogo izbora, ovo je jedna prekrasna frizura koja će oduševiti svakoga. Blagi valovi koji će vašu kosu učiniti vizualno gustom i vrlo zabavnom.
Pročitaj više

Mladolika plava frizura sa šiškama

Odlična frizura za mlade, jednostavna je za održavanje. Postepena frizura je juš uvijek u modi, a i ove šiške joj daju poseban šarm.
Pročitaj više

Bob frizura na stranu

Ako hoćete jednostavnu frizuru koja odgovara svakome, ova super bob frizura je idealna za vas. Razdjeljak na stranu omogućava da frizura odgovara svakom obliku lica.
Pročitaj više

Nježna plavuša

Ako želite prekrasnu frizuru za bilo koju prigodu, onda je ovo super frizura za vas. U predivnoj plavoj boji sa pramenovima, ove blage lokne dolaze još više izražaja.
Pročitaj više

Old school frizura

Ponekad se isplati vratiti malo u vrijem i probati neku od old school frizura jer neka stvari jednostavno ne izlaze iz mode. Ova frizura genijalno uokviruje lice, pa ju slobodno isprobajte.
Pročitaj više

Sexy undercut

Nekada je ovakva frizura bila rezervirana samo za dečke, ali od kada su ju djevojke probale, jasno je da je idealna i za njih. Osim što je jednostavna za održavanje, vrlo je privlačna i stavlja naglas...
Pročitaj više

Kratka bob frizura

Ovo je jedna mladenačka frizura koju morate probati. Odgovara svakom obliku lica. Vrlo je zanimljiva i očarati će vas.
Pročitaj više

Piksica na stranu

Mnoge žene su već isprobale neku od modernih kratkih frizura. Vrijeme je da i vi odaberete jednu za sebe. Možda vam se svidi moderna, malo duža piksica na stranu.
Pročitaj više

Kovrčavo ili ravno

Jeste li više tip koji voli kovrčavu ili ravnu kosu? U svakom slučaju, danas možete nositi i jedno i drugo. Uz malo vježbe obje frizure možete napraviti kod kuće, ali ako želite savršeni look ipak ćet...
Pročitaj više

Stil za mlade

Volite li izgledati drugačije od drugih? Napravite nešto zabavno sa svojom frizurom. Jeste li već čuli za podpramenove? Isprobajte ih u raznim bojama kao na našoj slici.
Pročitaj više

Duga pixica

Ova je frizura idealna za ozbiljnije gospođe. Jednostavna je za održavanje i primjerena je svim godinama.
Pročitaj više