Roza boja

Novi trend

Volite plavu kosu i ne možete si zamisliti niti jednu drugu boju kose na vama, no u potrazi ste za novim trendom. Ova podnijansa rosse boje na plavoj kosi idealno je riješenje za malu promjenu imiđa.
Pročitaj više

Rosso plava

Ljubiteljica ste plave kose i ne odustajete od nje, ali želite promjenu? Rosso plava je idealna nijansa za malu promjenu koja puno znaći.
Pročitaj više

Najmodernija kratka frizura

Ljeto se primiće kraju, vrijeme je da vašoj kosi date novu formu. Kratka i slatka piksica je uvijek in. Ukoliko želite biti ultra trendi ove jeseni vašoj kosi podarite meki roskasti ton s kojim ćete b...
Pročitaj više

Crni izrast i roza kosa

Danas je tamni izrast jako moderan stoga čak niti ne morate farbati svoje korijene već odaberite boju samo za dužinu kose, a to može biti roza koja će vas istaknuti.
Pročitaj više

Plavo, ali ipak rozo

Pastelna roza boja odlična je za žene svijetle puti i one koje imaju prirodno plavu kosu. Ovakva nijansa će vam postati omiljena, tako nježna i mladenačka da ćete ju zaista obožavati.
Pročitaj više

Ružičasti pramenovi

Pastelne boje uvijek ispadnu prekrasno, i još kada dodate nekoliko pramenova u sličnim nijansama zaista ste pogodili. Uz roze pramenove dodajte i nekoliko malih u platinastim nijansama kako biste osvj...
Pročitaj više

Modena roza frizura

Osim što je ova frizura vrlo neobične boje, još krije i potpuno novi i moderni undercut stil. Ako želite izgledati posebno i istaknuti se u većini, ovo je idealna frizura.
Pročitaj više

Izražajna roza boja kose

Je li vam dosadila vaša boja kose? Dosadile su vam standardne boje i želite nešto zbog čega ćete se istaknuti? Možete probati sa vrlo izražajnom rozom nijansom. Sigurni smo da nećete požaliti.
Pročitaj više

Prekrasna roza kosa

Znate li koliko vam promjena može goditi kada vam dosadi svakodnevna životna rutina. Pretvorite svoju običnu kosu u nešto spektakularno. Evo vam i ideja.
Pročitaj više

Kričava roza

Ako želite posebnu frizuru, možete odabrati posebnu boju kose za sebe, pogledajte kako roza boja može lijepo izgledati.
Pročitaj više

Punđa pletenica

Dosadile su vam svakodnevne punđe koje nosite? Imamo jednu posebno zabavnu i elegantnu, a vrlo jednostavnu ideju. Pogledajte kako ju napraviti. Zavežite rep, Zatim napravite rupu u repu i provucite ...
Pročitaj više

Jedinstvena frizura za hrabre

U današnje vrijeme je sve dopušteno. Važno je biti jedinstven i inovativan. Evo jedne jedinstvene frizure koja će sigurno privući sve poglede. Odlučite se za nju, ako ste dovoljno hrabri.
Pročitaj više