Roza boja

Klasična riblja kost

Ovu je frizuru vrlo lako napraviti. U tren oka imati ćete modernu frizuru koju možete nositi bilo gdje. Probajte ju napraviti za današnji dan.
Pročitaj više

Nicki Minaj

Poznata je po svojim ludim i neobičnim frizurama, a ovo je jedna od njih. Klasična bob frizura, ali sa upečatljivom bojom kose. Tamni korijen kose sa svijetlo rozom bojom.
Pročitaj više

Roza kosa

Zašto odabirati klasične boje kose kada se možete istaknuti sa nekom totalnom drugom. Luda roza boja u nježnoj verziji zaista izgleda sjajno. Probajte!!
Pročitaj više

Otkačeni undercut

Klasičan undercut i onda dugačke šiške pune boje. Crveni pramenovi, narančasti, rozi sa nekoliko crnih. Prava punkerska frizura koju morate odabrati.
Pročitaj više

Velika frizura

Ne zna se što je luđe, velika kovrčava kosa ili neobične boje? Upakirajte to zajedno i dobit ćete ovakav stil. Vjerojatno ovo ne biste odabrali, ali bit će super za neko snimanje ili maskenbal.
Pročitaj više

Rozo plava frizura

Dvije upečatljive boje zajedno? Tko bi rekao da to može izgledati tako dobro. Klasična pixica u divljim bojama nešto je potpuno drugačije posebno. Savršeno za vas!
Pročitaj više

Rozi friz

Dječačka frizura u ženstvenoj verziji izgleda fantastično. Roza nijansa savršena je svijetlu put, ali isto tako malo promjene u neku potpuno drugačiju boju nije loša ideja.
Pročitaj više

Pink frizura

Jeste li dovoljno hrabri za ovakvu boju kose? Rijetko kada ćete vidjeti ovakvu frizuru i baš zato bi trebali odabrati ovu.
Pročitaj više

Šarena pixica

Da, opet jedna vrsta pixice, ali ovo vjerojatno do sada niste vidjeli. Klasičan oblik pixice u šarenim bojama. Ovo je definitivno pravi look za nadolazeće ljeto. Morate probati!!
Pročitaj više

Roza pixica

Moderna frizura u rozoj boji sa smeđim i bijelim pramenovima. Frizura za otkačene i divlje djevojke i žene koje vole nešto drugačije što će ih učiniti posebnim.
Pročitaj više

Prljavoroza pixica

O populranosti pixice više ne trebamo ni govoriti... No boja koju svi stručnjaci preporučuju za ovu sezonu je roza i sve njezine inačice. Ako ste hrabriji, definitivno se odvažite na jednu od rozih ni...
Pročitaj više

Šiške na stranu

Uglavnom su svi članci bili vezani za dugu kosu, stoga smo odlučili ovaj posvetiti kratkoj kosi. Pratite korake i uživajte u lijepo i trendi frizuri. 1. Upotrijebite ručnik kako bi posušili kosu na...
Pročitaj više