Smeđa kosa

Kratki makeover

Moramo reći kako obožavamo ovakve makeover-e jer zaista super izgleda kada žena odluči skratiti svoju dugu kosu i napraviti neki od danas modernih oblika, poput ove bob frizure.
Pročitaj više

Kovrčava kratka kosa

Zašto toliko odbijate odrezati svoju kovrčavu kosu kada bi mogla izgledati ovako savršeno? Uz pravu tehniku bojanja i pravi stil frizure i vaše će kovrče izgledati očaravajuće ovako kratke.
Pročitaj više

Vratile se devedesete

Iako su već zaboravljene, neke stvari se vraćaju u modu. Ukoliko ste voljeli frizure devedesetih tada ćete voljeti i frizure koje su tada bile popularne. Klasični pramenovi, svijetlo na tamno.
Pročitaj više

Smeđi postepeni friz

Jednostavna i odlična frizura za sve žene koje imaju gustu i dugu kosu koju bi voljele stanjiti. Na ovaj način ćete dobiti prekrasnu i ženstvenu frizuru te istodobno sebi olakšati.
Pročitaj više

Gusti i svijetli pramenovi

Na svijetlo tamnu kosu uvijek možete staviti još svjetlije, čak i plave pramenove, a kako to dobro izgleda pogledajte na slici.
Pročitaj više

Plavi pramenovi devedesetih

Frizura koja je bila popularna devedesetih sada se opet vraća u modu te će i mnoge starije žene odabrati upravo ovaj friz te pokazali svoju mladu stranu.
Pročitaj više

Moderne svijetle nijanse

Za smeđu kosu koja nema puno sjaja uvijek je dobra ideja dodati nekoliko svijetlih pramenova koji će dodatno istaknuti vašu prirodnu boju te osvježiti frizuru.
Pročitaj više

Čvor frizura

Dio kose podignite, a dio ostavite neka pada po leđima. Uzmite dva jača pramena i napravite dva puta čvor te ga ukosnicom učvrstite kako se ne bi raspalo. I vaša moderna frizura je gotova za manje od ...
Pročitaj više

Jedan friz na više načina

Kratki bob odličan je izbor za vruće dane jer vam kosa ne smeta, a opet izgledate moderno i trendi kao i sa dugom kosom. Jedan bob možete stilizirati na više načina, a pogledajte na slici četiri.
Pročitaj više

Frizura devedesetih

Transparentni pramenovi su bili hit 90-ih, a sada se vraćaju u modu. Kombinirajući dvije izrazite nijanse vaša kosa vizualno izgledati gušće.
Pročitaj više

Veliki plavo smeđu pramenovi

Ne moraju pramenovi na kosi uvijek izgledati isto. Ukoliko je vama previše imati tanke pramenove koji se ejdva skuže i želite istaknuti svoje dvije boje tada definitivno trebate napraviti ovakav friz ...
Pročitaj više

Duga smeđa kosa

Kod postepenih frizura je super to što je i raspuštena kosa prekrasna, djeluje kao da ste bili na frizuri zbog slojeva. Ujedno je dobra i za žene koje imaju tanku kosu jer daje volumen, a ženama s gus...
Pročitaj više