Svijetlo plava kosa

Opaka Barbie

Ako voliš otkačene, a sexy frizure ovo će biti tvoja nova frizura!! Savršeno iznijansirana plava boja kose ošišana u pixie stilu pomoći će ti da se pretvoriš u opaku i zavodljivu lutkicu.
Pročitaj više

Carey Mulligan - zalizana pixica

Postoji mnogo načina na koje možete stilizirati pixicu. Počešljana prema otraga i zalizana, jedan je od tih načina. Zavodljiva i trendi frizura odličan je primjer za svečanije događaje.
Pročitaj više

Postepeno ošišana frizura

Ovakva frizura odgovara gotovo svim tipovima kose i oblicima lica, bez obzira na dob. Vrlo je jednostavna za održavanje, i što je najvažnije može se prilagoditi svakom stilu, na vama je da odaberete s...
Pročitaj više

Rimska frizura

Ukoliko pripadate onim predstavnicama ljepšog spola koje nisu blagoslovljene gustom bujnom kosom, već imate tanku vlas i kraću kosu, ova elegantna rimska frizura je spas za vas!
Pročitaj više

Čupava pixica

Ova čupava pixie frizura osim što izgleda predobro, k tome je i super praktična. Potrebno je samo osušiti kosu, proći s malo gela ili pjene za kosu i frizura je tu, a vi ste spremni za izlazak.
Pročitaj više

Katherine Heigl - bob

Još jedna poznata holivudska glumica koja se pomamila za bobom. Iako lijepoj Katherine sve odlično stoji, čini nam se da ju ovaj bob pak malo postarao.
Pročitaj više

Asimetrični bob Paris Hilton

Još jedna zvijezda koja se pomamila za trenutačno najpopularnijom frizurom - bobom. Odvažila se i odrezala svoju dugu kosu i moramo priznati da joj odlično stoji!
Pročitaj više

Plava punđa sa šiljcima

Ovo je tipična složenuša na kat sa usiljeno ležernim dodatcima. Osim boje kose koja je prekrasno, decentno plava, nama cijela frizura i nije neki hit. Ali kako se ukusi razlikuju mi smo vam je ipak od...
Pročitaj više

Bob za gospođe

Bob nije isključivo za mlađu žensku populaciju! Helen Mirren je odličan primjer kako bob izgleda atraktivno i na gospođama.
Pročitaj više

I Paris nosi pletenice!

Iako više nije tako često na malim ekranima kao prije, Paris se vratila s odličnom frizurom! Doduše, bilo bi čudno da netko poput nje nema trendi frizuru...Odlično joj stoji!
Pročitaj više

Matovilka

Frizura kao iz bajke! Duga plava kosa upletena u jednu sasvim običnu pletenicu...Bajkovito!
Pročitaj više

Klasična ali efektna

Ako ne volite eksperimentirati sa svojom kosom, srećom po vas ovakve klasične frizure ne izlaze iz mode i rado su viđene...
Pročitaj više