Svijetlo smeđa kosa

Moderna, klasična i lijepa

Vrlo lijepa klasična pixie frizura, ali s druge strane i vrlo moderna. Svijetlo smeđa sa plavim pramenovima dat će svježinu vašem izgledu, a frizuru kao što je ova je vrlo lako održavati.
Pročitaj više

Kako koristiti suhi šampon

Sada postoji i šampon za suho pranje kose. Odlična stvar ako vam je kosa malo masna kod korijena. Par poteza sa ovim šamponom i vaša će kosa izgledati svježa.
Pročitaj više

Klasična frizura

Može se reći kako je ovo već klasična frizura, ali nikako dosadna već moderna i vrlo lijepa. Frizura za svaki dan koja pristaje bilo kojoj kombinaciji.
Pročitaj više

Razbarušeni tvist

Savršeni primjer kako jednostavna frizura može biti zabavna i svečana. Odlična je za svaki dan, ali nećete pogriješiti ni za svečanije trenutke. Vrlo ju je jednostavno napraviti, samo slijedite korake...
Pročitaj više

Modni dodaci za kosu

Možda do sada niste znali kako nositi modne dodatke za kosu. Evo par primjera uz koje možete zablistati svaki dan.
Pročitaj više

Neobična pletenica

Slijedite korake i napravite ovu odličnu pletenicu na pola dignutu. Super frizura za svaki dan kada želite nešto drugačije osim obične raspuštene kose ili običnog repa.
Pročitaj više

Ti predivni pramenovi

Pramenova nikada dosta, a odličan su izbor ukoliko želite malo posvijetliti kosu a ne želite ju bojati cijelu. Koje god pramenove da stavite oni će izgledati odlično.
Pročitaj više

Šest vrsta boja

Šest prekrasnih frizura za prekrasnu jesen. Izaberite jednu od ovih boja kako biste napravili promjenu i ušli svježi u novo godišnje doba.
Pročitaj više

Ekstra velika punđa

Elegantne punđe ne moraju više biti vrlo formalne nego mogu biti elegantne ali i moderne. Prekrasna ekstra punđa sa ukrasom u kosi definitivno će doći do izražaja.
Pročitaj više

Tvist frizura u par koraka

Slijedite sličice i korake do predivne tvistane frizure. Predivna tvistana punđica u romantičnom stilu za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Pufasti look

Vrlo zabavna i zanimljiva frizura. Lako ju možete napraviti kod kuće, a ne treba vam puno vremena. Pratite korake do super kul frizure.
Pročitaj više

Pletenice na pola

Pletenica nikada dosta. Ovo je izgled pletenica za svaki dan i za malo drugačiji izgled ako ne želite neki dosadan rep. Samo par koraka do super frizure.
Pročitaj više