Svijetlo smeđa kosa

Predivni pramenovi na kratkoj kosi

Vrlo dobar izbor pramenova za ovu kratku frizuru. Često se misli kako se sa kratkom frizurom ne može puno, ovo dokazuje suprotno.
Pročitaj više

Bob u tri boje

Dugi bob postao je vrlo popularan i u bilo kojoj boji odlično izgleda. Ova verzija dužeg boba prikazana je u tri boje, crnoj, smeđoj i plavoj. Odlična kombinacija za nešto malo drugačije.
Pročitaj više

Potpuni makeover

Odličan makeover frizure. Klasična smeđa zamijenjena je u plavu u ombre stilu. Svi se možemo složiti kako je ovo definitivno bolja solucija, a izgleda odlično.
Pročitaj više

Frizura za sve prigode

Predivna frizura za sve prigode, od svakog dana pa do formalne večere ili svatova.
Pročitaj više

Nekoliko nijansi svijetliji pramenovi

Samo nekoliko nijansi svijetliji pramenovi već će napraviti veliku razliku u izgledu vaše frizuru. Isprobajte ih i oduševiti ćete se.
Pročitaj više

Postepena frizura za dugu kosu

Volimo postepene frizure, jer one jednostavnoj dugoj kosi daju zavodljivi izgled.
Pročitaj više

Duga lijepa frizura

Ono što će posebno naglasiti vaše lice je svjetliji pramen kod lica. Odaberite nijansu do dvije svjetlije od svoje boje i izgledati ćete vrlo lijepo.
Pročitaj više

Prirodno smeđe

Imate smeđu kosu, želite prirodan izgled, ali vam je vaša boja ipak malo dosadila. Ono što je potrebno je samo ubaciti sitnih svjetlijih pramenova.
Pročitaj više

Zabavna podignuta frizura

Napravite zabavnu podignutu frizuru koja će biti idealna za mnoge prigode, od opuštajućih druženja sa prijateljima do formalnih večera ili rođendana. Frizura nije komplicirana za napraviti, kada savla...
Pročitaj više

Postepena jednostavna i prekrasna

Postepena jednostavna i prekrasna frizura s kojom ćete izgledati savršeno. Uz nekoliko svjetlijih pramenova lice će biti dodatno naglašeno i izgledati ćete još zanosnije.
Pročitaj više

Slatka frizura s mašnicom

Učinite svoju frizuru još zabavnijom sa vrpcom za kosu. Zavežite gornjidio, šiške i dio oko lica na vrh glave i napravite mašnicu sa vrpcom. Izgledati ćete preslatko.
Pročitaj više

Pletenica u punđi

Želite napraviti zabavnu frizuru,mi imamo ideju. Kombinacija pletenice i punđe, samo pratite korake. Odvojite kosu na tri dijela kao na slici. Srednji dio zavežite a druga dva ispletite u pletenice....
Pročitaj više