Zlatno plava kosa

Zlatni razbarušeni friz

Predivna boja kose savršeno pristaje ovoj razbarušenoj frizuri. Budite moderni i trendi svaki dan sa ovakvom frizurom. Vrlo lako ju je održavati ju uvijek možete stilizirati na neki drugi način.
Pročitaj više

Zlatna pixie frizura

Prekrasna boja kose zaista je glavna stavr kada birate frizuru. Uz ovu predivnu toplu boju savršeno pristaje ova kratka pixica sa razdjeljkom na sredini. Savršeno naglašava svijetle oči.
Pročitaj više

Zlatni pramenovi

Kratko ošišana frizura klasika je kod starijih žena, ali u zadnjih par godina i kod mladih. Moderna klasična frizura sa zlatnim pramenovima zaista je prekrasan friz koji možete odabrati za sebe u Novo...
Pročitaj više

Zlatna bob frizura

Kratki bob zaista je popularan, a sa pravom bojom kose možete zablistati. Odaberite ovaj stil frizure te ovu boju i zakoračite u Novu godinu sa novom frizurom.
Pročitaj više

Zlatna pixica

Prekrasna boja kose savršeno će pristajati vašem toplom tenu. Ovom bojom naglasit ćete i svoje prekrasne tamne oči. Boja koja će vas oduševiti, a isto tako i sam oblik frizure.
Pročitaj više

Klasika

Uvijek su najbolje klasične frizure koje će svima stajati. Pogotovo ako više ne želite eksperimentirati i želite frizuru koju ćete nositi neko vrijeme. Ovakva frizura nježne boje odličan je izbor za v...
Pročitaj više

Zlatna pixica

Prekrasna zlatna pixica odlično će vam pristajati. Sa ovakvom modernom frizurom u ovoj boji i obliku ne možete fulati. Pogledajte frizuru sa više strana kako bi se mogli lakše odlučiti za glamurozni p...
Pročitaj više

Zlato na glavi

Tanki kratki bob izgleda sjajno na ovalnom licu. Uokvirit će ga i istaknuti. Prekrasna boja kose jedna je od popularnijih boja koju mnoge žene biraju, pa tako i vi!
Pročitaj više

Plava bob frizura

Jednostavno je uvijek najbolje! Za dobru frizuru nije uvijek potrebno puno eksperimentiranja. Naš savjet je da se držite klasike s kojom nikada nećete pogriješiti. Bob frizura je jedna od frizura koja...
Pročitaj više

Zlatno plava frizura

Klasična kratka bob frizura savršena je za žene koje vole starinski izgled, ne previše napadan. Nešto jednostavno, a opet lijepo.
Pročitaj više

Zlatna frizura

Prekrasna pixie frizura u predivnoj zlatnoj boji. Sa ovom frizurom pokazat ćete svima svoj stil i osobnost, svoje pravo ja! Razne nijanse plave boje uvijek su in i super izgledaju.
Pročitaj više

Zlatna frizura

Kosa do ramena, postepeno ošišana sa šiškama, savršena je za klasične žene, koje ne vole eksperimentirati, ali opet žele biti u trendu. Klasičan oblik koji će vam se svidjeti!
Pročitaj više