Crna kosa

Oštri vrhovi crne i plave

Predivna klasična plava boja sa crnim pramenovima. Odlična frizura ako želite neke pramenove a da nisu klasični. Crna kosa odlično će se vidjeti i sa podignutim repom pa imate razne mogućnosti.
Pročitaj više

Plavo sa crnim pramenovima

Odlična frizura za tinejdžerice i pomalo rokerski stil. Plava kosa uvijek se dobro slagala sa crnom, pa ako imate želju isprobati kombinaciju, probajte na ovaj način.
Pročitaj više

Crno bijeli bob

Vrlo upečatljiv bob koji će svakako privlačiti poglede. Bijelo i crno uvijek je išlo zajedno, a s ovom frizurom je još veći pogodak.
Pročitaj više

Plavo sa crnim

Odličan detalj na ovoj pixica daje joj novi izgled. plava boja i dodatak crne zaista je pun pogodak. Ne trebate puno kako biste svojoj frizuru dali neki potpuno novi izgled, a i malo ju poboljšati.
Pročitaj više

Pramenovi za tanku kosu

Tanku i kratku kosu ćesto je teško oblikovati u savršenu frizuru. U takvim slučajevima kosu je najbolje bojati u više nijansa kako bi se stvorio prividan volumen. Mi vam predlažemo ovu drastičnu kombi...
Pročitaj više

Kontrast boja

Kao što smo već više puta rekli, zanimljivi podpramenovi idu savršeno dobro na ravnu i na kovrčavu kosu. Kod ovog stila, bitno je odabrati što veći kontrast da bi vaša donja boja došla do izražaja.
Pročitaj više

Plava sa crnim pramenovima ili obrnuto

Za ovu frizuru bi neki rekli da je plava sa crnim pramenovima, a neki da je crna sa plavim pramenovima. Kako god ju nazvali, ono što je najbitnije da je prekrasna i ako želite promjenu, ovo je jedna o...
Pročitaj više

Obrnuti pramenovi

U večini slučajeva pramenovima se posvijetljuje kosa. No u ovom slučaju postupak je posve drugačiji. Na skroz posvijetljenu kosu stavljeni su površinski crni pramenovi. Pogledajte efekat koji se time ...
Pročitaj više

Od plave do crne

Zabavno je eksperimentirati sa bojama za kosu. Nijansiranje kose je vrlo popularno, pa tako da ako imate volje i inspiracije odaberite dvije boje i pokušajte ih uklopiti zajedno, ako što možete vidjet...
Pročitaj više

Neodoljiva kratka frizura

Za svoju novu frizuru odaberite vrlo ženstvenu kratku, platinastu frizuru. Sa ukrasom u kosi, izgledati ćete neodoljivo.
Pročitaj više

Tamni podpramenovi

S vremenom kosa postaje beživotna i zato ju je potrebno održavati. Nova boja, novi rez i frizura izgleda vrlo svježe i prekrasno. Odaberite popularne podpramenove i uživajte.
Pročitaj više

Popularni crni podpramenovi

Prekrasna jednostavna bob frizura može izgledati još bolje. Platinasta boja kose sa crnim podpramenovima će biti veliki hit. Svatko će se za vama okrenuti.
Pročitaj više