Crna kosa

Pramenovi i bob

Ako tražite idealnu frizuru za sebe, razmislite o ekstra popularnoj bob frizuri. A da bi ta frizura bila dodatno moderna odaberite plavo -crnu kombinaciju pramenova i sigurno ćete oduševiti sve.
Pročitaj više

Crno bijeli bob

Zanimljiva kombinacija s kojom ćete se osijećati prpošno i vedro. Asimetrija i kombinacija dvije izrazitio kontrasne boje napraviti će iluziju većeg volumena kose, tako da je frizura odlična za djevoj...
Pročitaj više

Lana Del Rey

Poznata pjevačica zna kako nositi posebne boje kose. Svoju dugačku i gustu kosu ukrasila je ljubičasto crnim pramenovima te im dodala bijele cvjetove. Boja kose koju će svi primijetiti.
Pročitaj više

Crni undercut

Moderni undercut odabiru muškarci i žene i nikako ne pogriješe. Odaberite modernu pixicu sa crnim undercutom. Platinasta pixica vrlo je čest odabir i vjerujem kako će vam stajati savršeno.
Pročitaj više

Pixica i undercut

Duga crna i gusta kosa - biste li ju ošišali? Ova mlada dama očito je to i napravila i naravno, nije pogriješila. Odlučila se za popularnu pixicu i undercut koji u zadnje vrijeme svi vole.
Pročitaj više

Zanimljiva frizura

Dječački kratka kosa otraga, a naprijed postepeno odrezane šiške. Ovu frizuru čini upravo boja kose najzanimljivijom.
Pročitaj više

Retro bob

Kada spojite turbo popularni bob s glamuroznim kovrčama u retro stilu dobili ste jednu od najmodernijih i najpopularnijih frizura današnjice! Kratke šiške također datiraju iz prošlog stoljeća no popul...
Pročitaj više

Pixica sa dugim šiškama

Ova frizura je savrena za žene koje vole eksperimentirati te se ne boje izazova. Kratka pixica sa dugačkim kovrčavim šiškama savršena je za njih. Otkačena je i divlja.
Pročitaj više

Frizura za noćni izlazak!

Vatreno crvena idealan je odabir za svaku ženu koja želi "zapaliti" noć. Sa ovom frizurom sigurno nećete ostati nezapažene. Na vama je samo da odaberete pravi outfit za većernji party!
Pročitaj više

Rokerski raspuštena

Avril najčešće i možemo vidjeti kako nosi ravnu, raspuštenu kose. No ovaj put je svoju frizuru "začinila" višebojnim pramenovima i blagim kovrčama.
Pročitaj više

Samo za one koji nose punk u sebi

Čini se da punk živi u ovo dvoje mladih. Kažu da slika govori tisuću riječi pa prosudite sami.
Pročitaj više