Ljubičasta kosa

Ljubičasto platinasti pramenovi

Taman kada pomislite kako ste vidjeli sve vrste frizure i bojanja pojavi se jedna ovakva. Odlična kombinacija. Nijanse koje savršeno pristaju zajedno. Super će pristajati ženama svijetle puti.
Pročitaj više

Platinasta u kombinaciji sa tamnom ljubičastom

Moderni friz koji će vas oduševiti. Platinasta nijansa uvijek super izgleda kada joj dodate neku ludu tamniju boju, poput ljubičaste. Ovakav stil frizure se lako nosi jer ju nije toliko teško održavat...
Pročitaj više

Stil za mlade

Volite li izgledati drugačije od drugih? Napravite nešto zabavno sa svojom frizurom. Jeste li već čuli za podpramenove? Isprobajte ih u raznim bojama kao na našoj slici.
Pročitaj više

Šarenilo u kosi

Ako niste ljubitelj jednostavnih i prirodnih nijansi, ovo je frizura koja će vas oduševiti. Od svijetle do tamnije crvene, svašta se u ovoj kosi može vidjeti i izgleda predivno.
Pročitaj više

Asimetričana frizura za mlade

Ako volite izgledati jedinstveno i posebno, onda je ovo jedan dobar izbor frizure za vas. Prekrasna, mladenačka asimetrična frizura u super zabavnim bojama.
Pročitaj više

Magična ljubičasta

Predivna ljubičasta boja sa nijansama svijetlije i tamnije ljubičaste. Bob frizura zaista je dobila jedan novi odličan izgled.
Pročitaj više

Ljubičasto, crveno i smeđe

Kombinacije poput ove uvijek dobro izgledaju. Malo boje u kosi podići će svaku frizuru baš kao što je prikazano na slici. Isprobajte i vi nešto tako.
Pročitaj više

Ljubičaste šiške

Asimetrična frizura uvijek je lijepa i moderna frizura. Kratke frizure poput ove su vrlo popularne a tu se vidi i zašto je to tako. Ljubičasti pramenovi na ovu boju kose daju joj moderan i neobičan lo...
Pročitaj više

Sijeda sa ljubičastim

Odlična sijeda pixica sa ljubičastim pramenovima. Siva i ljubičasta oduvijek su savršeno funkcionirale pa tako i u ovom izdanju.
Pročitaj više

Pixica s ljubičastim odsjajem

Odlična i moderna pixica sa ljubičastim pramenovima. Duge šiške daju mogućnosti eksperimentiranja sa šiškama, ravne ili kovrčave, spuštene ili dignute. Uglavnom, frizura je uvijek tu.
Pročitaj više

Platinasta pixica

Predivna i neobična boja, a još bolja pixica sa dugim šiškama. Predivni ljubičasti pramenovi ispod površine daju neki poseban izgled. Iako skriveni, dobro se ističu u ovoj predivnoj platinastoj boji.
Pročitaj više

Sijeda i ljubičasta

Sijeda pixica postala je već neki klasik, ali nikako dosadna. Želite li ipak malo začiniti svoju sijedu pixicu dodajte joj malo ljubičastih pramenova. Predivan kontrast za predivan izgled.
Pročitaj više