Narančasta kosa

Najljepši bob profil u savršenim nijansama sunčevih zraka!!

Bogate nijanse sunčevih zraka u paleti pramenova jednostavno izgleda prekrasno. Slojevito šišani profil savršeno oslikava svaki pojedinu nijansu. Svakako paleta pramenova koja će biti velika inspiraci...
Pročitaj više

Okvirni pramenovi kao hit jeseni

Nadolazeća jesen nosi nove hitove koje ćete odmah zavoljeti. Ovaj jednostavan bob ukrasite jesenjim zlatnim tonovima. No kako bi vaše lice zasjalo , odlučite se za okvirne pramenove koji će naglasiti ...
Pročitaj više

Poletna kratka kosa

Još jedna kratka kosa u odličnom izdanju. Pomalo kovrčava za zabavan izgled i dobar provod. Odlična za djevojke koje žele nešto malo drugačije.
Pročitaj više

Vatreni uzorak

Vatreni uzorak na kosi izgleda vrlo genijalno i ekstremno moderno. Ovo je idealan uzorak za kratku pixicu.
Pročitaj više

Žarko crvenu nijansu

Slojevito ošišana pixie fizura je vrlo popularna. Idealna je za sve oblike lica, i za tanku i gustu kosu. Pogledajte ovu žarko crvenu nijansu, sa svjetlijim šiškama.
Pročitaj više

Vatrena bob frizura

Bob frizura je idealna za žene i djevojke, a ima i mnogo stilova koji se prilagođavaju vašem obliku lica. Pogledajte predivnu vatrenu frizuru koja će vas oduševiti.
Pročitaj više

Šareno na kratkoj kosi

Jeste li znali da svoju frizuru možete kombinirati u raznim bojama? Sigurno niste? Evo dokaza da možete eksperimentirati sa raznim bojama.
Pročitaj više

Zanimljiva pixie

Evo još jedne ideje kako začiniti svoju jednostavnu pixie frizuru. Sigurni smo da ćete biti u centru pažnje gdje god da se pojavite.
Pročitaj više

Vatrena bob frizura

Dosta vam je običnih frizura? Želite nešto vatreno? Imamo savršenu frizuru za vas. Vatrena crvena bob frizura sa narančastim pramenovima će sve oduševiti. Ako imate hrabrosti, svakako pokušajte.
Pročitaj više

Vatreni bob

Vrlo popularna bob frizura sada može biti još zabavnija. Izborom upadljive boje za kosu dobiti ćete dodatni šarm. Pogledajte ovu zanimljivu crvenu kosu, prošaranu narančastim pramenovima koji daju doj...
Pročitaj više

Hayley Williams

Pjevačica voli lude boje kose i ovo je bio jedan od njenih ludih odabira. Crveno roza postepena frizura sa šiškama. Budite ovako hrabri i pokažite svoju veselu i ludu stranu.
Pročitaj više

Razne kovrče

Vrlo neobična frizura u narančastoj i crvenoj boji. Bujne kovrče, svaka na svoj način lepršaju. Ovo je frizura koju će svatko primijetiti te je baš jesenska. Dvije boje koje su aktualne u jesen.
Pročitaj više