Roza boja

Rozi pramen

Imate li preslatku frizuru, ali bi htjeli malo promijeniti izgled, ali vam se baš sviđa takva. Ono što možete je začiniti je nekim lijepim pramenovima. Evo ideje.
Pročitaj više

Roza i platinasta

Napravite nešto posebno sa svojom frizurom. Kombinacija roze i pletinaste boje će oduševiti svakoga.
Pročitaj više

Moderna pixie frizura

Za svoju jednostavnu frizuru odaberite posebne pramenove koji će vašoj frizuru dati poseban svježi izgled. .
Pročitaj više

Nespojiva kombinacija

Tko kaže da kombinacije narančaste i roze boje nije dobra. Imamo dokaz da kada se o frizuru radi, ovo može biti idealna kombinacija.
Pročitaj više

Roza irokeza

Irokeza više nije frizura samo za dečke. Djevojke su ju isprobale i oduševile se. Kako bi vaša frizura bila još posebnija, odaberite neku ekstra zabavnu boju poput roze.
Pročitaj više

Šarena tigrasta frizura

Ako želite privući pozornost na sebe, sada to možete napraviti sa ovom ludo dobrom frizurom.
Pročitaj više

Crno i rozo

Crna boja kose prekrasno paše sa raznim nijansama, to znamo Pogledajte kako prekrasno izgleda u kombinaciji sa rozim pramenovima.
Pročitaj više

Ravna vs. valovita

Koliko lijepo izgleda ravna kosa, toliko lijepo može izgledati i valovita. Za svaku prigodu napravite frizuru koja će vam se više sviđati u to vrijeme.
Pročitaj više

Metalik irokeza

Budite u koraku sa modom. Pogledajte kako izgleda ekstra moderna frizura i ako ste dovoljno hrabri, isprobajte ju. Sigurni smo da nećete požaliti.
Pročitaj više

U centru pažnje

Ako su vam dosadile obične svakodnevne boje za kosu, možda je vrijeme da probate nešto novo. Predivna boja za kosu se preljeva iz crvenkastih korijena pa sve do ružičastih vrhova. Ako želite biti u ce...
Pročitaj više

Pink pramenovi

Osim što su kratke i zabavne frizure hit zadnjih par godina, trend koji ne izlazi iz mode svakako su i pramenovi u duginim bojama. Ovog ljeta poigrajte se s vašom kosom i razbijte monotoniju transpare...
Pročitaj više

Praktična frizura

Kratka kosa je lagana za održavanje i iziskuje puno manje brige od dugih frizura. Ovo je još jedna od frizura s kojima će vam život biti lakši. Pogledajte kako izgleda platinasto plava frizura iz dva ...
Pročitaj više