Sijeda kosa

Frizura kojoj sijede laskaju

Kosa koja pokazuje prve znakove srebrnih pramenova nije više noćna mora. Prigrlite svoje sijede i pretvorite ih u prednost. Odlučite se za srebrnu kosu sa platinastim pramenovima.
Pročitaj više

Pramenovi koji skrivaju prve sijede

Ukoliko ste već u ranim 20etima dobili koju sijedu mi imamo rješenje koje će vaš minus pretvoriti u plus. Nikako nemojte pokušavati čupati vlas po vlas, već odaberite pramenove koji će biti dovoljno g...
Pročitaj više

Crna kosa sa sivim pramenovima

Sive boje se nikako ne možemo riješiti. Pogotovo kada pogledate ovu savršenu nijansu koja odlično pristaje na crnu kosu.
Pročitaj više

Šiške u sivoj boji

Vrlo neobična ali fenomenalna frizura. Crna boja kose sa sivim šiškama izgleda odlično, te ju definitivno treba isprobati.
Pročitaj više

Predivna snježna frizura

Prvi pogled na ovu frizuru podsjeća nas na snijeg i na njegovu bjelinu. Predivni balayage stil bojenja kose. Nemojte strahovati kako vama to neće stajati, isprobajte, nemate što izgubiti.
Pročitaj više

Srebrni look

Želite li isprobate neku super novu frizuru, imamo nešto savršeno za vas. Kombinacija boje čini savršenu frizuru. Želite li zablistati u novoj godini, odlučite se za srebrni look.
Pročitaj više

Crno- bijeli look

Super zanimljiva frizura koja će svakoga oduševiti. Posebno je zanimljiv način šišanja koji je vrlo jedinstven. Ako želite novu kratku frizuru, svakako uzmite ovu frizuru u obzir.
Pročitaj više

Moderna siva

Siva je postala vrlo moderna i vrlo brzo napreduje. Pogledajte zanimljivu kombinaciju na ovoj prekrasnoj pixie frizuri .
Pročitaj više

Party frizura

Dolazi toplo vrijeme i svi želimo izgledati lijepo i u trendu. Ova piksi,kratka frizura idealna je za postići željeni WoW efekat. Frizura je odličan odabir za ljetne beach partyje. Nikada vam neće bit...
Pročitaj više

Moderna plavuša

Pixica plave boje prošarana bijelom bojom na vrhu glave. Moderna frizura za moderne žene. Ultra moderne i ženstvene šiške s kojima nikada nećete fulati te neki pramenovi duži od ostalih. Odaberite ovu...
Pročitaj više

Pepeljasti pramenovi

Ovakva frizura će se sigurno dopasti svima. Super izgleda. Ne samo boja već i način kako je ošišana. Definitivno mora bit na vašem popisu frizura.
Pročitaj više

Bond, James Bond

Jedna od klasičnih jednostavnih, a opet elegantnih James Bond frizura.
Pročitaj više