Smeđa kosa

Pramenovi na crnoj kosi

Pramenovi će svaku frizuru učiniti zabavnom i zanimljivom. A danas ćemo vam pokazati kako predivno izgledaju smeđi pramenovi na crnoj kosi.
Pročitaj više

Zebrasta kombinacija - plava i čokoladna

Prava zebrasta frizura. Iako nije bijelo crna, plava i čokoladna idu zaista jako dobro. Želite li nešto baš drugačije, isprobajte ovo.
Pročitaj više

Iz duge u kratku

Odlična promjena. Dosta vam je kose koja samo visi, nema nekog volumena ili samo želite jednu dobru promjenu. Ovako nešto je pun pogodak, a pkoji pramen u kosi zaista čini razliku.
Pročitaj više

Kovrče na kratkom bobu

I kratka bob frizura može biti kovrčava ili barem malo valovita. Dovoljno je da malo nakovrčate kosu, pramen po pramen a zatim samo prođete prstima kroz kosu i to od vrhova prema krajevima.
Pročitaj više

Brzinska slatka punđa

Treba vam punđa na brzinu, isprobajte ovu. Odlična je samo da ju nosite kada ste doma, ali i kada idete negdje. Ovakva punđa zaista je stvorena za razne prilike.
Pročitaj više

Čokoladno sa smeđim

Odlični čokoladni i pramenovi u kombinaciji sa svijetlo smeđim pramenovima. Prave jesenske boje, idealno za takvo doba godine i naravno zimu.
Pročitaj više

Frizura devedesetih

Klasična frizura koja se nosila devedesetih. Nekako se ovakav stil frizure vraća, a postoje razne dobre kombinacije.
Pročitaj više

Šiške na pixie frizuri

Malo duže šiške na pixie frizuri daje ovoj frizuri malo drugačiji izgled. Imate li gustu kosu tada će šiške odlično izgledati na pixie frizuri, upravo ovako kao što je prikazano na slici.
Pročitaj više

Simpatična pixica

Vrlo jednostavna i simpatična frizura. Ako ne volite dugo fenirati kosu i želite uvijek imati brzu frizuru, onda je ova najbolja za vas.
Pročitaj više

Kratka frizura i puno frizura

I kratka frizura može biti vrlo zabavna i na puno načina se može nositi. Šiške na stranu, rep, rašćupani stil, elegantna stil. Undercut frizura zaista je posebna.
Pročitaj više

Čokoladno smeđi pramenovi

Plava kosa i čokoladni pramenovi savršeno idu zajedno, a to se može vidjeti po ovom primjeru. Kovrčava kosa još više ističe pramenove te im daje dozu ženstvenosti.
Pročitaj više

Frizure za četvrtasto lice

Četiri primjera koje frizure odgovaraju četvrtastom licu. Tu se vidi kako imate dosta izbora, iako postoji još frizura za ovaj oblik lica, ove su možda tek početak pa izaberite jednu.
Pročitaj više