Svijetlo smeđa

Frizura koja će te promijeniti

Svakako je vrijeme za promjene . Ako ne sad kad.. Uđite u novu godinu potpuno ne prepoznatljivi i fresh. Zablistajte kao nikad prije i dopustite frizuru da Vam promjeni život.
Pročitaj više

Savršena frizura koja pomlađuje ksane 40-e

Zrela ste žena u kasnim 40-ima, a duhom u 20-ima ovo je savršena frizura za vas. Plava kosa uvijek pomlađuje lice i čini ga svježijim i odmornim. Svijetlo plavi uvojci blago valoviti pomladiti će vas ...
Pročitaj više

Pravilno feniranje

Vaša frizura izgleda loše i nakon frizera?? Razlog je jednostavan, nije pravilno isfenirana. Svaka dužina kose iziskuje poseban kut pod kojim se podvlači četka tokom feniranja. Ovdje na slici možete p...
Pročitaj više

Svijetlo smeđa pixica

Odličan izbor za žene iznad četrdesete godine. Pravo osvježenje pogotovo ako imate sijede i želite ih prekriti. Elegantna frizura, moderna i sigurno spušta godine.
Pročitaj više

Svijetlo smeđa pixie

Izuzetno dobre pixie frizure popularnije su nego ikada. Odlične stoje skoro svakome, a koju god boju stavite izgleda odlično. Ovakve frizure uvijek su spremne za sve prilike i svečanosti.
Pročitaj više

Smeđa i svijetlo smeđa

Želite li osvježiti svoju smeđu kosu, a da ne radite baš plave pramenove, probajte na ovaj način. Napravite nešto svjetlije smeđe pramenove, a razlika će se odmah vidjeti i izgledati će odlično.
Pročitaj više

Od obične frizure do chic frizure

Ovo je samo jedan od primjena kakvu promjenu možete napraviti. To su takve promjene s kojima vas ljudi neće prepoznati kad vas prvi puta vide nakon frizera. Isprobajte i uvjerite se sami.
Pročitaj više

Bob frizure sa dugim šiškama

Želite li nešto neobično i drugačije, probajte sa ovakvom bob frizurom. Svima će se svidjeti, a pogotovo vama.
Pročitaj više

Kovrčava duža pixica

Moglo bi se reći da je ovo duža pixica, ali opet s druge strane možda je i kraći bob. U svakom slučaju i kratku frizuru možete nakovrčati, upravo ovako kao što je prikazano na slici.
Pročitaj više

Trakasti pramenovi

Ovakav stil pramenova jednostavno morate isprobati. Pramenovi boje lješnjaka i čokolade će zaista biti pravi hit.
Pročitaj više

Čupava pixica

Pixice su nam uvijek zabavne, pogotovo ove čupave. Vrlo su simpatične te pristaju curama koje se vole družiti, koje su uvijek nasmijane i simpatične.
Pročitaj više

Četiri vrste pletenica

Pogledajte koje sve vrste pletenica postoje. Sve su pletenice a opet je svaka na svoj način. Pokušajte i vi neke od ovih frizura.
Pročitaj više