Tamno smeđa

Čokoladni i plavi pramenovi

Kod ovakve frizure ne može se točno reći jesu li ovdje čokoladni pramenovi na plavoj kosi ili su plavi pramenovi na čokoladnoj kosi. U svakom slučaju izgleda vrlo čokoladno i lijepo.
Pročitaj više

Od plave do smeđe pa do crne

Tri boje spojene u jednoj frizuri. Plava kosa dobila je nijanse smeđe i crne kose i to na dnu frizure. Neobično i lijepo.
Pročitaj više

Pletenice kao odlična frizura

Boho pletenice uvijek su popularne, u kojim god situacijama. Na pola dignutu pletenicu lako je napraviti, trebate samo slijediti upute.
Pročitaj više

Gusti moderan bob

Bob frizura vrlo je popularna i moderna. Pristaje skoro svakome tipu lica, a frizura je spremna u svakom trenutku.
Pročitaj više

Ravni čokoladno plavi pramenovi

Ne znate što biste sa svojom kosom a želite neku promjenu. Probajte ovu. Ovako nešto zasigurno nemaju svi, a ovo je odlična frizura za neku malo veću promjenu.
Pročitaj više

Pufasta pixie

Vrlo zabavna pixie frizura sa pufastim efektom. Ako imate pixie frizuru probajte ju nositi na ovaj način.
Pročitaj više

Plava bob frizura

Jednostavno je uvijek najbolje! Za dobru frizuru nije uvijek potrebno puno eksperimentiranja. Naš savjet je da se držite klasike s kojom nikada nećete pogriješiti. Bob frizura je jedna od frizura koja...
Pročitaj više

Pletenica sa trakom

Pletenice su moderne, ali pravi pogodak je traka. Mi ćemo vam pokazati kako to napraviti, ako vas zanima. Dosta je komplicirano, ali ako imate iskustva u pletenju tada vam neće biti preveliki problem....
Pročitaj više

Savršena kratka frizura

Savršena kratka frizura kojom dominiraju slojevi. Slojevi potpomažu da kosa dobije volumen i dimenziju. Plava boja kose oplemenjena je smeđom nijansom ispod površinskih plavih nijansa. Ta kombinacija ...
Pročitaj više

Bob je uvijek in

Kakvog god oblika bila bob frizura, ona je uvijek in. Duža, kraća frizura, sve se nosi ovih dana. Ova frizura djeluje nam baš svježe, a frizura sama po sebi spremna je za sve prilike.
Pročitaj više

Za poslovni svijet

Idealno za neki sastanak ili možda za svaki dan u uredu. Jednostavna ispeglana kosa koja djeluje i elegantno a i daje dojam profesionalnosti.
Pročitaj više

Jesenska paleta

Tamnosmeđa, svijetlosmeđa, lješnjak, svijetloplava, ... Više tonova iste boje doprinosi prirodnijem izgledu i stvara efekt prelijevanja boje.
Pročitaj više