Gusta kosa

Postepeni friz sa šiškama

Dodajte svojoj postepenoj frizuri duže šiške te pramenove u plavim nijansama. Prirodnu boju ćete osvježiti, a opet nećete imati preveliku promjenu ukoliko to ne želite.
Pročitaj više

Kratki bob u crvenoj nijansi

Uz crnu kosu uvijek možete kombinirati modernu crvenu koja će vas dodatno istaknuti. Boja kojom ćete se proslaviti među mnoštvom. Odaberete li i bob oblik poput ovoga nećete pogriješiti.
Pročitaj više

Platinaste nijanse

Moderne platinaste nijanse za svaki tip kose, ali i dužine. Trendi boja koju ćete voljeti i koja će promijeniti vaš izgled na bolje. Uvijek ju možete kombinirati sa svojom prirodnom crnom bojom.
Pročitaj više

Crvena boja uz zelene oči

Kada imate zelene oči tada su vam crveni pramenovi najdraži prijatelji. Naravno, neće svima pristajati jer je ta boja dosta upečatljiva i posebna, ali nigdje ne možete pogriješiti ako barem probate.
Pročitaj više

Punđa na domaći način

Iako mnoge stvari možete kupiti u dućanu, ponekad i kod kuće možete imati potrebne stvarčice koje će vam pomoći oko frizure, poput čarape bez para koja će vam pomoći kod savršene punđe.
Pročitaj više

Stil koji se vraća

Devedesete su već dugo iza nas, ali danas nam se ta moda polako vraća. Ne samo što se tiče odjevnih predmeta već i raznih frizura koje su tada bile popularne i najtraženije.
Pročitaj više

Zavodljive šiške

Uz kratku frizuru uglavnom odabirete i šiške, a one su oduvijek bile ženin zaštitni znak ženstvenosti i zavodljivosti. Pogotovo ako dodate i nekoliko nijansi poput ovih na slici.
Pročitaj više

Tupi bob u platinastoj verziji

Umjesto pixice, uvijek vam preostaje bob frizura ako ste previše u strahu od kratke kose. Tupi bob friz u modernoj platinastoj nijansi je pravi pogodak za svaku ženu, a time i podržavate današnje tren...
Pročitaj više

Podignute šiške

Onda kada vam dosade šiške ili su se čudno osušile, uvijek postoji neki spas i trik kojim ćete ih sakriti te učiniti svoju frizuru i dalje prekrasnom. Tek običan twist poput ovoga zaista će uljepšati ...
Pročitaj više

Makeover za pet

Promjena je uvijek dobra i mi ćemo uvijek podražavati svaku ženu koja odluči skratiti svoju kosu jer je to ono što će svakoj ženi dati dodatnog samopouzdanja te će ih ojačati u njihovim stavovima i že...
Pročitaj više

Smeđi friz sa šiškama

Onda kada želite promjenu, ali biste zadržali svoju dužinu kose, definitivno morate odabrati šiške koje će vas pretvoriti u zavodljivu damu, a ujedno vam dati novi izgled.
Pročitaj više

Upadljiva nijansa

Ovakve nijanse se boji svaka žena jer kao što možete vidjeti, boja je toliko upadljiva da ćete se isticati u mnoštvu. Upravo zato i neke žene vole imati takve nijanse jer se vole isticati, ne vole bit...
Pročitaj više