Kosa do ispod ramena

Ljepota jednostavnosti

Ponekad ne treba komplicirati i truditi se da sve bude savršeno. Svježe oprana kosa s pramenovima odmaknutim od lica i učvršćenim kopčom – simply the best!
Pročitaj više

Flower power

Kosa osušena na zraku + vrpca oko glave + veliki cvijet u kosi i spremni ste za open air festival i uživanje u omiljenoj glazbi.
Pročitaj više

Romantičarski nježno

Nekoliko pramenova skupljeno iza glave i nekoliko raspušteno uz lice i sanjarenje može početi!
Pročitaj više

Uvod u anatomiju frizure

Osnova svake frizure je zdrava kosa. Njegovanost i zdravlje kose posebno se ističe kada je izravnamo. Šiške na stranu dodaju lepršavost glatkoj ravnoj kosi.
Pročitaj više

Femme fatale

Tijekom povijesti naziv femme fatale koristio se za žene koje su svojim zavodničkim čarima tjerale muškarce da učine sve za njih. Misterioznost i nedodirljivost tajna je njihove privlačnosti. Raspušte...
Pročitaj više

Frizura za nove zvijezde

Jednostavna kombinacija plavih tonova daje taj anđeoski sjaj za kojim su poludjele glumice svih generacija. Nova holivudska ljepotica Jennifer Lawrence totalno briljira s ovim lookom. Inače, možete j...
Pročitaj više

Nakon maturalne zabave

Iako Jen na slici izgleda kao da je frizuru napravila još jučer, to je zapravo pomno izgrađen repić na kojem je radila cijela četa njenih frizera. Curke nemojte se obeshrabriti. To je samo nespretno s...
Pročitaj više

Hitchcock style

E, naša Kata.. U jednom filmu skoro potonula kao kovrčava crvenokosa, a sada kad je plava, spremna je za ulogu u remakeu Hitchcockova filma "Ptice"! Tadam... Upravo joj jedna sletjela na novi friz. :)
Pročitaj više

Savršeni pramići

Genijalni spoj boja. Nijanse koje laskaju svakoj puti kože. Zlaćani pramenovi boje meda daju svakoj kosi poseban sjaj.
Pročitaj više

Lady Godiva

Frizura za cure s kojima nema zafrkancije. Totalno divlje crvena bujna kovrčava kosa kao iz bajke. Nema šanse da ne zapali princa na bijelom konju. Cure znate što vam je činiti.
Pročitaj više

Seksi plavuša

Glatka ravna plava kosa s plavim pramenovima za plavuše koje se žele dvostruko više zabavljati.
Pročitaj više

Vatrena rockerica

Postepeno ošišana ravna kosa sa šiškama vatreno crvene boje za prave rockerice sa stavom.
Pročitaj više