Kosa do ispod ramena

Odlična preobrazba

Najviše nam se sviđaju ovakve promjene. One koje skroz promjene izgled frizure ali i osobe. Pokušajte napraviti neku veliku promjenu na bolje, ovo je samo jedan od primjera što biste mogli.
Pročitaj više

Punđa na pola

U samo par koraka napravite ovu jednostavnu i simpatičnu frizuru. Na pola dignuta kosa i a pola punđa odlična je frizura ako želite nešto na brzinu, a da izgleda elegantno i lijepo.
Pročitaj više

Novi pramenovi

Potrebno je tako malo da bi se frizuri vratio njen sjaj. Malo pramenova, malo lijepih valova u kosi i frizura je tu.
Pročitaj više

Smeđi ili plavi pramenovi

Ponekad se ne može odrediti jesu li plavi pramenovi na smeđoj kosi ili su smeđi pramenovi na plavoj kosi. U svakom slučaju, ovakva kombinacija je odlična, ženstvena i privlačna.
Pročitaj više

Valovita svečanija frizura

Napravite u par koraka ovu svečanu frizuru. Ne morate kod frizera ako trebate neku svečaniju frizuru i ako nemate vremena provoditi kod frizera. Isprobajte frizuru, nećete požaliti.
Pročitaj više

Pramenovi u četiri koraka

Naučite kako se rade pramenovi. Ova slika pokazuje na koji način možete svojoj kosi dati novi izgled pomoću pramenova. Slijedite korake za savršene pramenove.
Pročitaj više

Valovita u tri boje

Valovita kosa postala je vrlo popularna i odlično izgleda. Više dolazi do izražaja ako u kosi ima pramenova kao što je prikazano na slici. Kosa boje lješnjaka dobila je vrlo svijetle plave pramenove i...
Pročitaj više

Valovita je in

Valovita kosa je sve popularnija, a i prirodne boje su uvijek bile in. Plavi pramenovi idu uz sve boje pa ne čudi kako je ovakva frizura sve popularnija. Isprobajte ju ove jeseni za malo promjene.
Pročitaj više

Klasični a predivni pramenovi

Još jedna kombinacija plave i smeđe boje. Pramenovi su klasični, ali nikako dosadni. Postepeno ošišana kosa daje frizuri volumen, ali i frizuru za svaki dan.
Pročitaj više

Iz smeđe u plavu

Preobrazba za pet. Idealna ideja ako želite malo poboljšati svoju frizuru i boju kose. Pokušajte sa ombre stilom, tamnija prema svijetlijoj.
Pročitaj više

Punđa i pletenica u par koraka

Ispletite duge šiške u pletenicu i završite s punđicom. U ovom slučaju je samo pola kose dignuto što frizuri daje malo drugačiji izgled od klasične podignute kose. Isprobajte za neki večernji izlazak.
Pročitaj više

Ženstveno i mladenački

Vrlo ženstvena frizura koja je odlična izbor za mlađe djevojke. Stepenasto ošišana kosa sa par svijetlijih pramenova. Odličan izbor za neku malu promjenu.
Pročitaj više