Kosa do pola leđa

Zebrasta kombinacija - plava i čokoladna

Prava zebrasta frizura. Iako nije bijelo crna, plava i čokoladna idu zaista jako dobro. Želite li nešto baš drugačije, isprobajte ovo.
Pročitaj više

Brzinska slatka punđa

Treba vam punđa na brzinu, isprobajte ovu. Odlična je samo da ju nosite kada ste doma, ali i kada idete negdje. Ovakva punđa zaista je stvorena za razne prilike.
Pročitaj više

Ravni plavi pramenovi

Ova frizura odlična je za one cure kojima sve mora biti na svome mjestu, pa tako i pramenovi. Vrlo ravni i precizni pramenovi odlično izgledaju na ravnoj kosi. Isprobajte i vi ovako nešto.
Pročitaj više

Od tamnije prema svjetlijoj

Danas sve popularniji način bojanja, od tamnije prema svjetlijoj. Odličan izbor za moderne cure, a ovako nešto izgleda odlično s valovima baš kao što je prikazano na slici.
Pročitaj više

Heidi pletenice

Svi se sjećamo Heidi i njezinih pletenica. Naučite napraviti upravo takve pletenice slijedeći ove slike.
Pročitaj više

Trakasti pramenovi

Ovakav stil pramenova jednostavno morate isprobati. Pramenovi boje lješnjaka i čokolade će zaista biti pravi hit.
Pročitaj više

Frizura sa trakom za kosu

Napravite u samo dva koraka ovu predivnu frizuru. Samo vam treba traka za kosu i to je to. Zarolajte kosu u traku u punđicu i za samo par trenutaka spremni ste ići bilo gdje.
Pročitaj više

Plavo i crveno

Odlična kombinacija plave i crvene boje. Super frizura za mlade cure, tinejdžerice. Rokerski stil koji itekako dolazi do izražaja.
Pročitaj više

Klasična frizura

Može se reći kako je ovo već klasična frizura, ali nikako dosadna već moderna i vrlo lijepa. Frizura za svaki dan koja pristaje bilo kojoj kombinaciji.
Pročitaj više

Kako napraviti valove

Korak po korak do savršenih valova u kosi. Slijedite upute i imajte savršenu frizuru svaki dan. Valovi su odličan izbor u svakoj situaciji.
Pročitaj više

Više boja, jedna frizura

Želite li napraviti pramenove nemojte se ograničiti samo na jednu boju, isprobajte ih više. Odlične kombinacije za jesen i zimu.
Pročitaj više

Razbarušeni tvist

Savršeni primjer kako jednostavna frizura može biti zabavna i svečana. Odlična je za svaki dan, ali nećete pogriješiti ni za svečanije trenutke. Vrlo ju je jednostavno napraviti, samo slijedite korake...
Pročitaj više