Kosa do pola leđa

Prekrasna Cheryl Cole!

Jedna od najpoznatijih britanskih pjevačica Cheryl Cole obara s nogu ne samo zbog stasa i glasa nego i zbog svoje bujne, blistave kose. Ovo je jedan primjer kako je lijepa i zdrava kosa ženin najlijep...
Pročitaj više

Savršena Amanda

Mlada, popularna glumica Amanda Seyfried vjerojatno ima najljepšu kosu u Holly Woodu. Prirodna bež plava kosa izgleda anđeosko! Uz takvu kosu lagano je imati savršen stil, a baš takvim stilom očarala ...
Pročitaj više

Tamno plava boja

Lijepa tamno plava boja kose s plavim pramenovima i pramenovima boje meda. Nije pretamno a nije ni presvijetlo.
Pročitaj više

Klasično, ali lijepo

Već viđena frizura, ali bez obzira na to, ovakav styling je uvijek dobrodošao.
Pročitaj više

Jednostavno a lijepo

Jednostavno je uvijek lijepo, nenapadno, prolazi u svečanim situacijama, poslovnim sastancima a i naravno za svaki dan.
Pročitaj više

Crvenije ne može

Ili možda može još crvenije, vatrenije. Mislimo da je ovo dosta upečatljivo i tko god da oboji svoju kosu u ovu boju zadobit će pažnju na svakom koraku.
Pročitaj više

U stilu pedesetih

Pedesetih godina bilo je vrlo zanimljivih frizura, poigravali se loknama, šiškama, a danas su te frizure odlične za neke tematske maturalne večeri ili nešto slično.
Pročitaj više

Mladenački i opušteno

Vrlo mladenačka frizura, opuštena i za svaki dan.
Pročitaj više

Nikad dosta kovrčave kose

Ovakvih frizura nikad dosta, klasičan stil dugih frizura, raspušteno, kovrčavo s time da kovrče ne moraju biti jednake i iste po cijeloj kosi, zabavite se s njima i kovrčajte kako se vama sviđa.
Pročitaj više

Može svečano, a može i za svaki dan

Idealna frizura koja odgovara svakoj prilici. Svaki dan, svečano, večernji izlazak, ljeto, zima, bilo kada. Figaro u ruke i frizura je gotova.
Pročitaj više

Pufasta frizura

Penelope je pokazala kako bi trebala izgledati frizura sa volumenom. Vrlo jednostavna frizura, dugačka, raspuštena i kada joj se doda volumen izgleda vrlo elegantno.
Pročitaj više

Jednostavno lijepa, plava kosa

Lijepa Tara Reid oduvijek je imala lijepu, plavu kosu, ali moramo priznati da joj ta boja i jako dobro stoji. Raspuštena plava kosa, možda samo malo kovrčava na dnu ili nešto slično i već imamo jednos...
Pročitaj više