Kosa do pola leđa

Thalia nosi sitne kovrče

Lijepa Thalia nosi sitne kovrče i odlično joj pristaje ova frizura.
Pročitaj više

Duga, smeđa i jednostavna frizura

Možda samo par viklera ili pomoć figara i imamo ovu frizuricu. Jednostavnu, a opet prolazi i pod svečano i za svaki dan.
Pročitaj više

Slatkica Selena Gomez

Čini se da se šeširi vraćaju u današnju modu. Sve se češće nose a i odlično podižu svaki styling.
Pročitaj više

Narančasto za sunčane dane

Odlična narančasta boja koja će još više osvježiti ove dane. Naravno, ova boja je samo za one hrabrije.
Pročitaj više

Jednostavnost je vrlina

Lijepa Roselyn Sanchez nosi jednostavnu frizuru. Šiškice su uvijek in, a ako dodate još ovako pokoji pramen izašli ste iz rutine.
Pročitaj više

Ah, te pletenice

Svuda nas prate pletenice, a kako i ne bi kada odlično izgledaju u svakoj kosi.
Pročitaj više

Poslovni štih

Tražite li nešto jednostavno za posao ovo je prava look i frizura za vas. Uredno, jednostavno, a opet sređeno i poslovno.
Pročitaj više

Blast 2 past

Slatkica Taylor uvijek izgleda slasno, baš kao kolačić na koji je i sama bacila pogled. Krasna plava kosa prirodne boje sa par lokni je uvijek pun pogodak. Ukoliko želite dobiti glam pin up look stavi...
Pročitaj više

Buffy Style

Buffy je bila serija koja je početkom 2000-e totalno pokosila teen gledateljstvo. Sarah M. Gellar u njoj glumi ubojicu vampira koja totalno rasturi svakog demona koji joj se nađe na putu. Pritom ju jo...
Pročitaj više

Old School elegancija

Rihana u mladim danima kada se još furala na good girl. Ovo je svevremenski klasičan look pokupljen od noir diva; glumica crno - bijelih filmova. Ukoliko želite postići profinjen i ženstven dojam ovo ...
Pročitaj više

Lady in red

Kidman klasika. Svijetlo crvena kosa sa velikim uvojcima uz crveni outfit, nepogrešiv stil savršene elegancije. Ova nijansa kose savršeno pristaje ženama svijetlije puti i plavih očiju kao Nicole.
Pročitaj više

Boja rubina

Ima nečeg divljeg u crvenoj boji kose. Čak i kad je nosi slatkica kao što je Ariana Grande. Odlično pristaje njenoj svijetloj puti i tamnim očima.
Pročitaj više