Kosa do pola leđa

Na pola dignuti rep

Napravite savršenu frizuru za svaki dan, ali i za neke svečanije trenutke. Na pola dignuti rep odlična je frizura koju možete napraviti kod kuće i to sami u samo par koraka.
Pročitaj više

Pletenica i rep u jednom

Prekrasna frizura za djevojčice koje se vole uređivati i imati lijepe frizure. Ovakva frizura je malo presvečana za svaki dan pa bi bila idealna za neke posebne trenutke.
Pročitaj više

Djevojčice i pletenice

Sigurno nema ljepše od toga nego vidjeti djevojčice sa ovako lijepim frizurama i pletenicama. Malene princeze jedva čekaju imati neku frizuru pa im napravite jednu od ovih.
Pročitaj više

Dama sa frizurom

Postići izgled prave dame ponekad nije tako lako, a imati frizuru dame također. Možda vam ovi primjeri malo pomognu da postignete baš taj željeni izgled dame, te elegantnosti i profinjenosti.
Pročitaj više

Punđa i pletenica u jednom

Samo par koraka dijeli vas od ove predivne frizure. Sami ju možete napraviti kod kuće i dovoljno je samo malo strpljenja i spretne ruke. Frizura je idealna za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Pletenice i punđe

Te divne frizure sa pletenicama i punđama. Dovoljna je jedna punđa ili jedna pletenica u kosi kako bi se postigla savršena frizura. Odaberite jednu od ovih za savršen izgled.
Pročitaj više

Elegantno i profinjeno

Ako želite postići elegantnost, profinjenost i ženstvenost onda su ovo prave frizure za vas. Prave dame koje žele postići taj look odabrati će ove elegantne frizure koje će sigurno druge ostaviti bez ...
Pročitaj više

Vjenčane frizure za svaki stil

Odabir frizure za poseban dan nije ponekad lak zadatak, ali sva sreća, prije toga dana možete isprobati više frizura i odabrati onu koja vam se najviše sviđa. Isprobajte neku od ovih, možda je jedna o...
Pročitaj više

Pramići u tri boje

Pramenovi zaista mogu podići svaku frizuru, pogotovo onu dugačku. Napravite li kovrče oni će imati još veći učinak. Ovo je primjer kako tri vrste pramenova itekako dobro funkcionira.
Pročitaj više

Chic ili rock frizura

Dvije vrlo različite frizure i dva različita stila. Jeste li više za chic valovitu frizuru, ombre stila ili za rock frizuru sa ljubičastim, plavim i zelenim nijansama? Koju god odaberete nećete pogrij...
Pročitaj više

Djevojčice sa pletenicama

Djevojčice se također vole uređivati i imate prekrasne frizure. Ovo su samo neki primjeri kako dječja frizura može izgledati predivno i sa ukusom.
Pročitaj više

Platinasto plava za svijetlu put

Ova boja odlično odgovara curama sa svjetlijom puti. Vrlo neobična boja, ali svakako popularna i moderna. Frizura super pristaje trokutastom licu.
Pročitaj više