Kosa do pola leđa

Chic ili rock frizura

Dvije vrlo različite frizure i dva različita stila. Jeste li više za chic valovitu frizuru, ombre stila ili za rock frizuru sa ljubičastim, plavim i zelenim nijansama? Koju god odaberete nećete pogrij...
Pročitaj više

Djevojčice sa pletenicama

Djevojčice se također vole uređivati i imate prekrasne frizure. Ovo su samo neki primjeri kako dječja frizura može izgledati predivno i sa ukusom.
Pročitaj više

Platinasto plava za svijetlu put

Ova boja odlično odgovara curama sa svjetlijom puti. Vrlo neobična boja, ali svakako popularna i moderna. Frizura super pristaje trokutastom licu.
Pročitaj više

Neobična pletenica u par koraka

Slijedite sličice i naučite kako napraviti ovu neobičnu pletenicu. Vrlo lijepo i elegantno, a odlično za svaki dan.
Pročitaj više

Pletenica i punđa

Sakrijte šiške uz pomoć pletenice, a ako ne želite spuštenu kosu, napravite ovu neobaveznu punđu. Vrlo simpatično, romantično i lijepo.
Pročitaj više

Dvanaest predivnih pletenica

Izaberite za svaki dan po jednu pletenicu pa onda počnite ispočetka. Ovako nešto vam sigurno neće dosaditi. Pletenice su odličan izbor u bilo kojoj situaciji.
Pročitaj više

Smeđe i plavo poput dive

Odlične kovrče, duga kosa i još bolji pramenovi. Baš poput dive i vrlo glamurozno. Frizura koja se može bez problema nositi svaki dan, a odgovara i za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Francuska pletenica na stranu

Vrlo jednostavna a predivna frizura. Odlična za svaki dan i za super zamjena za običan rep.
Pročitaj više

Skrivena bordo crvena

Odlična frizura koja se ne viđa tako često. Predivan kontrast plave i crvene. Crvena boja se još više ističe nosite li rep, a za vama će se zasigurno svi okretati.
Pročitaj više

Ravni čokoladno plavi pramenovi

Ne znate što biste sa svojom kosom a želite neku promjenu. Probajte ovu. Ovako nešto zasigurno nemaju svi, a ovo je odlična frizura za neku malo veću promjenu.
Pročitaj više

Zebrasta čokoladna frizura

Ako niste znali, možete imati pravu zebrastu frizuru. Ova čokoladno plava varijanta odlična je za svaki dan i isticati će se za klasične frizure, a pogotovo za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Sve boje plave

Izaberite svoju boju plave, zlatna plava, medeno plava, na vama je izbor. Svaka od ovih plavih nijansi ima neki svoj šarm, ona koja vam se najviše sviđa primijenite na svojoj kosi.
Pročitaj više