Kosa do pola leđa

Bakreni pramenovi

Bakreni pramenovi odlično pristaju tamnoj boji kose, a to možemo vidjeti po ovoj slici. Kada je tamna kosa u pitanju bakrena boja puno više dolazi do izražaja i izgleda odlično.
Pročitaj više

Romantična punđa u 10 koraka

Napravite ovu predivnu i romantičnu punđu u samo deset koraka. Slijedite sličice i za par minuta dobit ćete odličnu frizuru.
Pročitaj više

Kako sakriti šiške

Ponekad šiške znaju smetati i jedva čekamo da narastu. Dok to čekamo možemo ih na par načina sakriti. Pogledajte na slici koji su to načini i poigrajte se frizurama.
Pročitaj više

Ravna ili kovrčava

Dokaz kako samo kovrče mogu promijeniti cijeli izgled jedne frizure. Ako već niste probali ovako nešto, sada je pravo vrijeme. Počastite se nekim pramenovima i predivnim kovrčama.
Pročitaj više

Pramići na smeđoj kosi

Malo svježine u kosi uvijek dobro dođe, pogotovo ako imate smeđu kosu i treba vam mala promjena. Pokušajte to na ovaj način. Vrlo jednostavno, a izgleda odlično.
Pročitaj više

Tvistana punđa

Malo tapiranja, malo tvistanja, malo ukosnica i frizura je spremna. Samo pratite korake i napravite odličnu punđu za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Pletenice na pola

Pletenica nikada dosta. Ovo je izgled pletenica za svaki dan i za malo drugačiji izgled ako ne želite neki dosadan rep. Samo par koraka do super frizure.
Pročitaj više

Priprema za odličan look

Čekanje u salonu dok nam stoji boja na kosi je dosta dosadan proces, ali se definitivno isplati. Ovo je dokaz da ova frizura samo čeka feniranje i krajnji rezultat.
Pročitaj više

Frizura za casula look

Ovo je primjer frizure za svaki dan. Odlična frizura koja je uvijek spremna za posao, izlazak ili nešto slično. Plavi pramići uvijek su u modi.
Pročitaj više

Smeđa sa pramenovima

Ovako nešto može se reći da je već klasično, ali nikako dosadno i ne izlazi iz mode. Kovrče uvijek podignu cijelu kombinaciju, a kada su tu uključeni i odlični pramenovi, onda ne možete pogriješiti.
Pročitaj više

Ljubičasto i sijedo

Ova frizura je pun pogodak, tj. njezine boje su pun pogodak. Ljubičasta ne mora biti intenzivna, pa ju možete nositi na ovaj način ako želite nešto umjerenije. Promjena na ovaj način je zaista prava s...
Pročitaj više

Zig zag pletenica

Treba li vam možda neka brzinska a lijepa frizura? Probajte s ovom. Zig zag pletenica odlična je za nešto svečanije trenutke, ali ju možete isfurati i za svaki dan. Potrebno vam je samo devet koraka d...
Pročitaj više