Kosa do pola leđa

Plavo u platinasto

Odlična promjena frizure i to definitivno na bolje. Vidljivo oštećena kosa dobila je svoj tretman i vratila je svoj nekadašnji sjaj sa nešto drugačijom bojom. Zaista predivna promjena.
Pročitaj više

Crno, plavo i kovrčavo

Crna boja uvijek se dobro slaže sa plavom bojom. Kovrče također podignu cijelu kombinaciju, a ova frizura odlična je za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Zig zag frizura

Napravite svečanu frizuru u samo par koraka. Vrlo jednostavno sami kod kuće možete složiti odličnu svečanu frizuru, samo pratite korake i to je to.
Pročitaj više

Polupunđa

Isprobajte ovako nešto neobično. Punđa na pola. Ne treba vam cijela kosa za punđu, a ako ju baš želite, isprobajte ju na ovaj način. Evo par primjera.
Pročitaj više

Dupla pletenica i punđa

Samo pet koraka dijeli vas od predivne pletenice u kombinaciji sa punđom. Idealna je za svaki dan, ali za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Čokoladno plava kosa

Predivna išarana kosa pramenovima u smeđim tonovima, a možda i smeđa kosa sa plavim tonovima. U svakom slučaju, pramenovi su pun pogodak.
Pročitaj više

Postepeni pramenovi

Jednostavna frizura za svaki dan. Pramenovi u ovom slučaju podižu cijeli izgled frizure, a postepeno ošišana kosa daje joj volumen. Odlična frizura za cure sportskog stila.
Pročitaj više

Slatka punđa

U samo par koraka dođite do nove opuštene frizure za svaki dan. Pundža zahvaća samo dio kose i mijenja dosadan svakidašnji izgled. Brza, jednostavana, ali slatka!
Pročitaj više

Svijetla promjena

Od klasične smeđe boje do plave nijanse je vrlo jednostavno, a daje vam novu sliku od ogledalu. Uz to, plava kosa zaista pomlađuje i osvježava izgled!
Pročitaj više

Klasični pramenovi

Novi sjaj tamnosmeđoj boji kose su svijetli, gotovo plavi, ali smećkasti pramenovi. Ostaje ista uz boja uz malo promjene, savršen odabir za sve!
Pročitaj više

Ljubičasto je in

Idealna za frizura za tinejdžerice. Ravna plava kosa sa ljubičastim pramenovima. Ako ju podignete u rep ljubičasta boja još više dolazi do izražaja.
Pročitaj više

Kovrčava crna i plava

Još jedan primjer kako crna i plava savršeno idu zajedno. Ove kovrče možete isfurati skoro za sve, pa i za svaki dan. Kovrče su idealne za neke svečanije trenutke, a u ovoj kombinaciji boja ćete se os...
Pročitaj više