Kosa do ramena

Pletenica na kratkoj kosi

Tko kaže da za pletenicu morate imati dugu kosu?! Pletenice su univerzalne, pašu na svakoj kosi, pa tako i na kratkoj kosi. Evo super ideje za pletenicu na kratkoj kosi!
Pročitaj više

Glame Nina

Nina izgleda prekrasno s ovom jednostavnom glame frizurom. Ponekad je manje više, čini se da je Nina usvojila to dobro staro pravilo i s jednostavnom glame frizurom postigla efekt dive.
Pročitaj više

Indigo ombre

Ombre izlazi iz mode. Ali ombre poput ovoga - veliko DA! Savršen spoj boja za efektnu i posebnu frizuru.
Pročitaj više

Danijela - frizura za svaki dan

Još jedna hrvatska zvijezda koja je vjerna plavoj kosi. Ova svakodnevna frizura odgovara svakoj ženi, zahtijeva samo malo vremena, dobru četku i fen.
Pročitaj više

Vanna - asimetrična frizura

Žena velikih vokalnih mogućnosti - Vanna! Već više od 20 godina je na hrvatskom estradnom nebu, no nikada nismo vidjeli značajniju promjenu njene frizure, Zato svaka čast što se ohrabrila i napravila ...
Pročitaj više

Neuredna Umina punđica

Odlično Umino izdanje! Napokon je s kosom nešto i napravila, ovaj put nije samo raspuštena kao i obično. Preslatka neuredna punđica koja joj odlično stoji!
Pročitaj više

Asimetrični bob Paris Hilton

Još jedna zvijezda koja se pomamila za trenutačno najpopularnijom frizurom - bobom. Odvažila se i odrezala svoju dugu kosu i moramo priznati da joj odlično stoji!
Pročitaj više

Vječno plava Uma

Iskreno, Uma nije nikada pretjerano oduševljavala svojim frizurama. Oduvijek je vjerna plavoj boji, s manjim odstupanjima. I dužina kose se uvijek vrtila negdje oko ramena. Ovo je jedna svečanija vari...
Pročitaj više

Frizura koja pomlađuje!

Prekrasna, jednostavna frizura za gospođe koja skriva bore! Crte lica dolaze do izražaja zbog tople nijanse plave boje i postepeno ošišane kose!
Pročitaj više

Frizura dostojna diva

Vintage frizure sve češće viđamo na ulicama. To je novi stil, prožet motivima iz starih filmova... Svi se još jako dobro sjećamo jedne od najvećih filmskih diva - Judy Garland.
Pročitaj više

Kraljevska frizura

Ova frizura srednje dužine najbolje pristaje gospođama s ovalnim i duguljastim oblicima lica.
Pročitaj više

Dvobojni bob

Odlična kombinacija jesenskih boja i neizostavni bobo - dobitna kombinacija!
Pročitaj više