Kosa do ramena

Simpatična frizura

Predobri pramenovi, odlična boja, simpatična frizura....Ocjena 5!
Pročitaj više

Indigo plavi pramenovi

Asimetrična bob frizura s posebnim dodatkom - indigo plavim pramenovima! Famozna kombinacija!
Pročitaj više

Rihanna kao Meduza

Iako je Rihanna daleko, daleko ljepša od grčke Meduze, zajednička im je frizura.... Kao i sve ostalo, i ova frizura joj odlično pristaje.
Pročitaj više

Neukrotiva

Nepisano je pravilo da sve žene s kovrčavom kosom žele imati ravno, i obrnuto... Vi koje vodite rat sa svojom kovrčavom kosom, sigurno ćete se prepoznati u ovoj frizuri...
Pročitaj više

Ležerna punđica za crveni tepih!

Ovo je jedna od tih magičnih frizura koje izgledaju toliko jednostavno da biste ih mogli sami napraviti u tri poteza. Ne dajte se zavarati, ta tri poteza su napravile vješte ruke najplaćenijih hollywo...
Pročitaj više

Crven bijeli plavi

Ako ste zagazili u četrdesete, ne znači da morate imati dosadne frizure. Ohrabrite se i napravite nešto ludo! Samo za odvažne!
Pročitaj više

Ljubičasti glame

I ovaj put nas je oduševila! Kelly često mijenja frizure i boju kose. Ovaj ljubičasta varijanta pravo je osvježenje na crvenom tepihu!
Pročitaj više

Frizura za noćni izlazak!

Vatreno crvena idealan je odabir za svaku ženu koja želi "zapaliti" noć. Sa ovom frizurom sigurno nećete ostati nezapažene. Na vama je samo da odaberete pravi outfit za većernji party!
Pročitaj više

Duža, plava bob frizura

jednostavna i duža bob frizura. Potrebno je samo ispeglati kosu i imate frizuru. Želite li sjajniju i njegovanu kosu, koristite neke prirodne maske za kosu koje možete i sami napraviti.
Pročitaj više

Valovita bob frizura

Frizura koja se može nositi svaki dan, ali i za svečanije prilike. Ako još uz tu frizuru ubacite koji svijetliji ili tamniji pramen bit će još zanimljivija. Bob frizure ne moraju biti dosadne, poigraj...
Pročitaj više

Medena frizura!

Ova frizura je idealna za djevojku koja želi bit trendi u svakom trenutku. Topla medeno crvenkasta nijansa sa malo tamnijim pramićima savršeno odgovara svakom tipu kože. Sve u svemu kul friz!
Pročitaj više

Frizura za prave kulerice!

Skroz preslatka frizura, ne preteška za održavanje. Pristaje gotovo svim oblicima lica.. Još jedna prednost je to što je za oblikovanje potrebno doslovno par poteza četkom.
Pročitaj više