Kosa do ramena

Futuristički bob

Jedna od frizura koja se najčešće viđa u SF-filmovima. Savršeno oblikovani bob koji je s prednje strane nešto duži, pada do ramena, dok je zadnji kraj rezan u visini brade i naravno ravno odrezane šiš...
Pročitaj više

Crveno-Crno

Cure, nemojte odmah potrčati za bojom za kosu. Kako bi svoju kosu ukrasile žarko crvenim pramenovima potrebno je nabaviti par umetaka za kosu na češljiče. Njima možete postiči željeni efekat, a da nem...
Pročitaj više

Ravnije ne može

Bob frizura iza kraća naprijed duža, a ravnije od ovoga definitivno ne može.
Pročitaj više

Prirodno je uvijek in

Prirodne kovrče uvijek su predivne, pogotovo jer krase i lijepa lica.
Pročitaj više

Vrlo neobična i zanimljiva frizura

Iza kraće, naprijed duže, crna boja kosa sa smeđim tonovima uz pokoji pramen intenzivnije boje i rezultat je ovaj. Zanimljivo i vrlo neobično.
Pročitaj više

Snena frizura

Nježna frizura spremna za sanjarenje. Idealna Frizura za maturalne večere, krizme ili vjenčanja. Svakako uz par raspuštena pramenova kose dodajte neku ukosnicu ili rajfić sa svjetlucavim detaljima kak...
Pročitaj više

Očajna kućanica

Očajna kućanica nosi dužu bob frizuru sa šiškama. Ravna kosa definitivno daje dojam ozbiljnosti, barem u njezinom slučaju.
Pročitaj više

Za poslovni svijet

Idealno za neki sastanak ili možda za svaki dan u uredu. Jednostavna ispeglana kosa koja djeluje i elegantno a i daje dojam profesionalnosti.
Pročitaj više

Zalizani repić

Imate li loš dan za frizuru ili jednostavno želite maknuti kosu sa lica, ovaj zalizani rep je idealna stvar za to. Imate frizuru u samo par koraka.
Pročitaj više

Ležeran Johnny Depp

Mogli smo ga vidjeti sa svakakvim firizurama, a može se reći da njemu skoro svaka frizura dobro stoji. Nama se Johnny Depp sviđa s ovom opuštenom i ležernom frizurom.
Pročitaj više

WoW Friz

Ovo je genijalna frizura bez puno muke! Mozete ju jednostavno složiti bez ičije pomoći! Pratite korake od 1 do 9 i zadivite sami sebe koliko su spretne vaše ruke. Kako bi naglasili vlastiti stil savje...
Pročitaj više

Slatka Felicity

Keri Russell proslavila se serijom Felicity, ali ni njezine kovrče nisu zaboravljene. Žao nam je jer ih je ošišala, ali eto, ostaju nam bar njezine slike.
Pročitaj više