Srednja dužina kose

Kate Walsh šiške

Kate je jedna od rijetkih glumica kojoj odlično stoje crvene nijanse. Zbog četvrtastog oblika lica odlično joj stoje šiške i postepeno šišana frizura.
Pročitaj više

Celebrity punđe

Ne znam kako vama, ali nama su ove niske, neformalne punđe zakon! Pogledajte kako ih celebritiji furaju i napravite i sebi jednu!
Pročitaj više

Glame punđa

Savršena svečana frizura! Punđa je univerzalna, možete ju nositi na vjenčanje, na svečani ručak/večeru, maturalnu zabavu... Kako god, nećete pogriješiti!
Pročitaj više

Opasna Electra

Odlična frizura s pletenicama! Kosa je posve raspuštena a samo na lijevoj strani ispletene s 3 tanke pletenice. Pomalo rokerski i totalno kul!
Pročitaj više

Katy u plavom

Od ljubičaste, roze, plave, svašta je Katy imala na glavi. Ova neonska plava boja jedna je od njenih najupečatljivijih boja. Frizura je gotovo pa klasična; srednja dužina kose, valovito i šiške.
Pročitaj više

Pletenica u valovitom

Ovo je još jedna varijanta frizura s pletenicom. Danas ćemo vam pokazati kako pletenicu uklopiti u valovitu kosu.
Pročitaj više

8 načina kako koristiti mašne

Ako imate stila i mašte onda su mašne idealne za vas. Mašne su odličan dodatak gotovo svakoj frizuri. Ne bojte se - greške su gotovo nemoguće, samo ih pokušajte iskombinirati sa svojom odjećom.
Pročitaj više

Pletenica od 5 pramenova

Uvijek smo se divili predivnim pletenica frizurama iz doba renesanse, koje izgledaju kao da ih je nemoguće napraviti. Naučiti ćemo vas kako napraviti pletenicu od 5 pramenova, ali moramo vas upozoriti...
Pročitaj više

3 pletenice u jednoj

Ovaj trik je vrlo koristan ako želite napraviti super frizuru bez previše napora. Ovo je pletenica napravljena od pletenica.
Pročitaj više

15 načina kako koristiti vrpcu u kosi

U jednoj od epizoda najpopularnije ženske serije ikad – Seks i grad, Carrie Bradshaw je kritizirala knjigu svog dečka zato što je glavni lik nosio vrpcu, a po njenom mišljenju to je tako zastarjela mo...
Pročitaj više

Poslovna frizura

Želite li ostaviti dojam ozbiljne, poslovne žene, odaberite ovu nisku punđicu. Idealno za intervju za posao!
Pročitaj više

Frizura u dva sloja

Prvi sloj je kosa srednje dužine, a drugi sloj ošišan u bob stilu.
Pročitaj više