Srednja dužina kose

Cvijet do cvijeta

Frizura koja izgleda kao mali buketić pristajat će svakoj mladenki koja želi zablistati na najvažniji dan!
Pročitaj više

Klasična ali efektna

Ako ne volite eksperimentirati sa svojom kosom, srećom po vas ovakve klasične frizure ne izlaze iz mode i rado su viđene...
Pročitaj više

Cvjetni vijenac

Iskoristite posljednje zrake sunca prije tmurne zime i osvježite običnu punđu s ovim slatkim ukrasom!
Pročitaj više

Srčeko

Rijetko tko će se odvažiti na ovakvu boju kose... Ali pletenice u obliku srca svakako možete isprobati, bez obzira na boju kose..Ili ih barem ispletite svojoj djevojčici.
Pročitaj više

Odlični ombre pramenovi!

Ombre pramenovi duže vrijeme su totalni hit! Evo kako ih poznati nose na crvenom tepihu...
Pročitaj više

Elegantne 60-te

Lude šezdesete nikada nisu izašle iz mode! Elegantna i svečana inačica svima dragih frizura iz davnih šezdesetih... Odličan odabir za sve svečanosti!
Pročitaj više

Vjenčane frizure

Drage mladenke! Kako bi vam stres pred najvažniji dan u životu bio što manji, frizure.hr vam predstavljaju nekoliko bogatih vjenčanih frizura! na vama je samo da odaberete onu koja vam se najviše sviđ...
Pročitaj više

Mašna na vrh glave

Nesvakodnevna frizura za slatkice. Ako je vama previše, probajte mašnicu napraviti nećakinji, kćeri, susjedi.... Curice će biti oduševljene!
Pročitaj više

Punkerska frizura

Punk nije mrtav! Neobična frizura koju će se usuditi isfurati samo prave, nabrijane punkerice!
Pročitaj više

Svijetlo plavi bob!

Krasna i jednostavna frizurica koja stoji apsolutno svima i lagana je za održavanje. Čak i ako se fenira drži svoj oblik. Boja je savršeno plava i izgleda totalno sviježe i trendi!
Pročitaj više

80-e

Doba „Dinastije“ na malim ekranima ostavilo nam je u naslijeđe tzv. „natapiruše“. Veliki vikleri i tapirung stvaraju volumen. Dramatična frizura za dramatičnu večer.
Pročitaj više

Zavodljive kovrče

ONA je zavela Johnnyja Deepa. I da, manekenka je. Ovaj dojam djevojačkih loknica može se postići tako da se kosa srednje duljine najprije nakovrča, a zatim pričvrsti ukosnicama na polovici njezine dul...
Pročitaj više