Pletenice

Plavuša u crnom

Kaže se da crna nije crna dok je plavuša ne stavi na sebe. Evo jednog primjera kako dodatno naglastit plavu boju kose,ukrasite kosu crnom svilenkastom trakicom. Izgledat ćete zanimljivo i elegantno.
Pročitaj više

Ružica i punđica

odlična frizura za ljetne dane i za mladenke koji svoj najljepši dan imaju upravo u proljetno ili ljetno doba. zaigrana punđica sa cvijetom u kosi napravljen od pletenica. Zaigrano, maštovito i zaniml...
Pročitaj više

Pletenice u pletenici

Tri pletenice spojene u jednu pletenicu. Zanimljivo, upadljivo, još ako dodamo i ovakvu ljubičastu boju pažnja je zagarantirana.
Pročitaj više

Šarena pletenica

Za sve ljubitelje šarenih pramenova, pletenica i zanimljivih frizura.
Pročitaj više

Obrnuta pletenica

Inače ide od čela prema dolje, ali u ovom slučaju je obrnuto. Neobična frizura ide uz poseban stil, a ovo definitivno može proći za maturalne večeri ili nešto slično.
Pročitaj više

Čupasta slatkica

Ne samo da friziramo dame i momke.. Bitno je držati i do stajlinga vaših kučnih ljubimaca. Ovo je jedan prijedlog kako isfrizirati vašeg džepnog ljubimca. Mala čupavica zna isfurati svoj novi friz.
Pročitaj više

Kreacija na glavi

Vrlo upečatljiva i originalna frizura. Mogli bi ju smjestiti u neki futuristički film gdje će ove frizure biti sve više viđene.
Pročitaj više

Ispletite punđu u par koraka!

Ispletena punđa je naš novi must have. Super način kako riješiti dugu kosu u ove prevruče dane. Nije komplicirano niti teško. Uz malo volje , jednu gumicu za kosu i par ukosnica savršena ispletena pun...
Pročitaj više

Prvomajsko pletenje

Za praznik rada dajte si posla i ispletite pletenicu u koju je upletena svilenkasta traka. Vi dodajte boje koje vam odgovaraju.. Ipak nije sve tako crno :)
Pročitaj više

Ruska punđa

Raskošno ispletena punđa savršena za sve dame željne raskoša i elegancije. Frizura dostojna prave ruske princeze! Sa ovakvom frizurom sigurno ćete se osijećati kraljevski.
Pročitaj više

Zmija pletenica

Totalno maštovit način kako složiti pletenicu. Frizura je primjerena svakoj svečanijoj prigodi od krizme do svadbe. Ubacite par omiljenih ukrasa u pletenicu i uživajte u svojoj posebnoj zmija pletenic...
Pročitaj više

Kul frizure za mladenke

Nije uvijek potrebno da frizura za vjenčanje bude složenuša na četri kata zažbukana lakom. Mi vam predlažemo par ležernih ali ujedno i zanimljivih frizura za mladenke. Naravno ponuđene frizure su toli...
Pročitaj više