Crveni tepih

Žarko crvena

Boja za kojom će se svi okretati! Crvenije ne može!
Pročitaj više

Crven bijeli plavi

Ako ste zagazili u četrdesete, ne znači da morate imati dosadne frizure. Ohrabrite se i napravite nešto ludo! Samo za odvažne!
Pročitaj više

Slatka Felicity

Keri Russell proslavila se serijom Felicity, ali ni njezine kovrče nisu zaboravljene. Žao nam je jer ih je ošišala, ali eto, ostaju nam bar njezine slike.
Pročitaj više

Nice Cut

Frizura koja je žarila i palila 90-ih kao i Natalijin hit " Thorne" . Izmjenom dugih i kratkih pramenova lagano se oblikuje frizura po svačijoj volji. Svakako vrijedna frizura za isprobat jel pristaje...
Pročitaj više

Dvije verzije

Mary-Kate i Ashley Olson vjerojatno su najpoznatije blizanke na svijetu. Često ih je nemoguće razlikovati jer zajednički mijenjaju imidž. Ipak, ovdje su odlučile zadržati isti oblik frizure, ali promi...
Pročitaj više

Grungie

Julia Stiles s netipičnim slojevitim bobom oživljava doba Nirvane. Šiške na stranu su ravne dok je ostatak kose raščupan. Odličan styling za izlazak ili rock koncert.
Pročitaj više

Ratnica

Jenniferina kosa je podijeljena u nekoliko pramenova koji su ispleteni u opuštene pletenice. Ovu frizuru dobro je napraviti dok je kosa mokra i uz dodatak učvršćivača kose. I - spremni ste za borbu.
Pročitaj više

Prirodna ovčica

Proslavila ju je serija Felicity, ali i njezina sitno kovrčava kosa. Gledatelji su se zaljubili u njezin prirodan izgled. O popularnosti njezine frizure govori i to što je došlo do drastičnog pada gle...
Pročitaj više

Jugo frizura

Iako po nazivu bi mnogi mislili da je to oficijelna frizura mladih partizana, no naravno nije. Frizura malo izgleda kao da ju je otpuhao vjetar, ali nemajte brige svaka vlas je na mjestu. Totalno prig...
Pročitaj više

Bujna kovrčava kosa

Bujna kovrčava kosa prirodno smeđe boje. Može se izfurat na sve svećane prigode od svadbenih prigoda do rođendanske zabave.
Pročitaj više

Bujne lokne

Ovu frizuru je lako napraviti. Kosu je potrebno razdjeliti po sredini i napraviti dvije punđe sa svake strane . Dooobro zalakirati i držati neko vrijeme. Kosu rasplesti i pročešljati prstima.
Pročitaj više

Jessica Simpson - duga, plava i sexy

Ova sexy frizura najbolji je dokaz da kokotice i danas mogu biti sexy! Odlična frizura za subotnji izlazak!
Pročitaj više