Krizma i prva pričest

Zlatno plava diva

Kada prvi puta pogledate ovu sliku, morate reći kako izgleda poput frizure prave dive. Zlatna boja plave je odlična za starije žene koje žele poseban izgled i sakriti svoje sijede.
Pročitaj više

Tvist frizura u par koraka

Slijedite sličice i korake do predivne tvistane frizure. Predivna tvistana punđica u romantičnom stilu za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Četvrtasto lice i njene frizure

Predivne frizure koje savršeno odgovaraju četvrtastom licu. Po slikama se vidi kako imate više izbora i to predivnih izbora. Kratka ili malo duža kosa, samo je na vama izbor.
Pročitaj više

Frizure za četvrtasto lice

Četiri primjera koje frizure odgovaraju četvrtastom licu. Tu se vidi kako imate dosta izbora, iako postoji još frizura za ovaj oblik lica, ove su možda tek početak pa izaberite jednu.
Pročitaj više

Duge šiške i kratka pixie

Mlade cure koje žele brzo biti gotove sa stiliziranjem frizure trebale bi isprobati ovu frizuru. Lako se oblikuje, a šiške mogu biti spuštene, ravne ili nakovrčane.
Pročitaj više

Kratke i slatke frizure

Par primjera kako kratka kosa može biti izuzetno lijepa, moderna, a njene boje privlačne i seksi. Ovo su primjeri frizura koje odgovaraju izduženom licu.
Pročitaj više

Pramići na smeđoj kosi

Malo svježine u kosi uvijek dobro dođe, pogotovo ako imate smeđu kosu i treba vam mala promjena. Pokušajte to na ovaj način. Vrlo jednostavno, a izgleda odlično.
Pročitaj više

Medeni pramenovi za kratku kosu

Odličan izbor pramenova za kratku kosu. Kratke frizure postale su vrlo popularne jer su lagane za održavanje, frizuru uvijek imate, a ako se poigrate s pramenovima dobivate zabavnu i nimalo dosadnu ni...
Pročitaj više

Crno, plavo i kovrčavo

Crna boja uvijek se dobro slaže sa plavom bojom. Kovrče također podignu cijelu kombinaciju, a ova frizura odlična je za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Zig zag frizura

Napravite svečanu frizuru u samo par koraka. Vrlo jednostavno sami kod kuće možete složiti odličnu svečanu frizuru, samo pratite korake i to je to.
Pročitaj više

Svijetla promjena

Od klasične smeđe boje do plave nijanse je vrlo jednostavno, a daje vam novu sliku od ogledalu. Uz to, plava kosa zaista pomlađuje i osvježava izgled!
Pročitaj više

Niska punđa u par koraka

U samo par koraka možete doći do predivne frizure kao što je ova. Toliko je jednostavna da ju možete kod kuće napraviti sami, a idealna je za neke trenutke kada ne stignete do frizera. Isprobajte i od...
Pročitaj više