Krizma i prva pričest

Kovrčavu svečanu frizuru

Tražite li super frizuru za neku posebnu prigodu, ali niste ljubitelj podignute kose, ovdje imamo idealnu frizuru za vas. Vječno popularnu kovrčavu frizuru za noći plesa i zabave.
Pročitaj više

Od jednostavne do svečane

Pogledajte kako jednostavnu ombre frizuru pretvoriti u savršenu svečanu frizuru.
Pročitaj više

Glame valovi

Volite raspuštenu kosu čak i kada idete na neki svečaniji događaj? Odaberite modernu kovrčavu frizuru koja će vas oduševiti.
Pročitaj više

Dugi valovi

Kada tražite idealnu frizuru za neki svečani događaj ili samo za večernji izlazak, ovo je jedna od omiljenih frizura za svaku prigodu.
Pročitaj više

Duga svečana frizura

Idealna frizura za svečane prigode. Možete ju nositi za svadbu, poslovnu večeru ili tulum. Ova frizura ne izlazi iz mode.
Pročitaj više

Savršena frizura

Savršena frizura za svaku prigodu. Moderna ombre frizura će izgledati prekrasno na svečanijoj kovrčavoj frizuri.
Pročitaj više

Svaka promjena je dobro došla

Kada vam vaša frizura dosadi, vrijeme je za promjenu. Ako ne želite mijenjati dužinu kose, uvijek možete promijeniti boju ili samo dodati pramenove.
Pročitaj više

Svečane kovrče

Želite li neku svečanu frizuru za prigodu gdje morate izgledati prekrasno, Ovo je jedna od univerzalnih frizura koje će svi obožavati.
Pročitaj više

Zavodljiva duga frizura

Zavodljiva duga frizura koja će naglasiti vašu ljepotu i dati vam predivni glamurozni izgled.
Pročitaj više

Privlačna bujna kosa

Duga bujna kosa je jedna od najprivlačnijih frizura koje možete odabrati. Prošarana sa pramenovima biti će još privlačnija.
Pročitaj više

Zabavna frizura

Napravite super frizuru sa pletenicom za neki zabavni događaj. Pogledajte kako. Nakovrčajte kosu pomoću uvijača. Zatim krenite plesti pletenicu od šiški. Kada je pletenica gotova, pričvrstite ju iza i...
Pročitaj više

Preslatke kovrče

Preslatke kovrče idealne za svadbu ili neki svečaniji događaj. Ova frizura nikada neće izaći iz mode, bar kada svu posebne prigode u pitanju.
Pročitaj više